Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 22 2002

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΠΑΠ που δεν γνωρίζετε

Ισως δεν γνωρίζετε τι είναι καν η ΕΔΕΚΤ – ΟΤΕ, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αρχίσετε να μαθαίνετε περί της ”υπάρξεώς” της, γιατί (θυμηθείτε το!!!) η εν λόγω εταιρία –κατ΄ ουσία, το πρώτο ελληνικού τύπου pension fund που λειτουργεί για λογαριασμό χιλιάδων ασφαλισμένων και συνταξιούχων του ΟΤΕ, των ΕΛΤΑ και του ΟΣΕ– θα είναι μία εκ των μεγαλομετόχων της Σοφοκλέους.

Ηδη, το tele - pension fund (πριν καν περάσει στη φάση της ενεργητικής διαχείρισης των κεφαλαίων του, που ξεπερνούν τα 200 δισ. δρχ.) είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μετά το Δημόσιο μέτοχος του ΟΠΑΠ. Οπως μαθαίνουμε, οι επικεφαλής της διαχείρισής του σκοπεύουν όχι μόνο να διατηρήσουν τις θέσεις τους στον οργανισμό των στοιχημάτων, αλλά και να τις διευρύνουν!!!

Γι΄ αυτό και η διεύθυνση του tele – pension fund ζήτησε από τους αρμοδίους, στο πλαίσιο της εφαρμογής της ”εταιρικής διακυβέρνησης” (ο γενικός διευθυντής Κ. Συριόπουλος ήταν ένα από τα στελέχη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που ασχολήθηκαν με το αντικείμενο), μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ. Η επιδίωξη κατάληψης θέσης στα διοικητικά συμβούλια εταιριών που θα είναι μεγαλόμετοχος το tele – pension fund θα αποτελέσει μία σταθερά βασική προτεραιότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v