Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 14 2003

Πιέσεις ξανά στην Ιntracom

Ισχυρές πιέσεις δέχτηκε χθες η μετοχή της Intracom (πτώση 2,77% με 820.000 τεμάχια τζίρο). Oι πιέσεις αυτές σχετίζονταν σε μεγάλο βαθμό με τις φήμες ότι δήθεν η εταιρία θα προχωρούσε σε placement των μετοχών της στα 5,5 ευρώ, κάτι που διαψεύστηκε όμως πλήρως με δηλώσεις στο euro2day.gr.

Ωστόσο, οι φήμες αυτές ήταν το ένα μέρος του θέματος. Το δεύτερο αφορά στις... άλλες φήμες, εκείνες που θέλουν τα αποτελέσματα της εταιρίας στο 9μηνο να μην είναι καθόλου ικανοποιητικά σε σχέση με τις προσδοκίες.

Το ερώτημα είναι αν κι αυτές οι φήμες θα διαψευστούν, ερώτημα που μάλλον θα αιωρείται ως το τέλος του μήνα, οπότε και θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα αποτελέσματα.

Εκτός αν το… επισπεύσουν.

Υ.Γ.: Τονωτική ένεση για την εταιρία θα αποτελούσε βεβαίως μια δημόσια προσφορά της ”μαμάς” Vodafone για την Ελληνίδα κόρη της.

Κυνικοί παρατηρητές επισημαίνουν σχετικά ότι οι Βρετανοί ”έχουν τον χρόνο με το μέρος τους” και υποθέτουν ότι η όλη ιστορία ενδέχεται να τελειώσει σύντομα, πολύ μακριά βεβαίως από τα 7 ευρώ που θα επιθυμούσε διακαώς η πλευρά της Intracom.

Κάπου στα… 6,14-6,20 ευρώ ίσως;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v