Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 23 2003

Intracom: Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού… ήρθε

Τον κ. Τσουκαλίδη ανέμενε η αγορά να κάνει το πρώτο βήμα ”επίσημης παραίτησης”, μετά την παράβαση… ιεραρχίας στον όμιλο Intracom (όπου ως γνωστόν τοποθετήθηκε διευθύνων σύμβουλος στη θέση του κ. Κόκκαλη ο τελευταίος… ”τη τάξει” αντιπρόεδρος), τελικά όμως ήταν ο κ. Δημητριάδης που έκανε την κίνηση.

Οι εξαιρετικά νηφάλιες διατυπώσεις του κ. Δημητριάδη (που παραμένει βεβαίως ο δεύτερος βασικότερος μέτοχος της εταιρίας μετά τον ίδιο τον κ. Κόκκαλη) στο γραπτό κείμενο που έφτασε στον Τύπο, ουδόλως φαίνεται να διασκεδάζουν τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν ακόμη τοποθετηθεί στην επίζηλο (ως φαίνεται) θέση ο κ. Δεληγιάννης, περί ”πικρίας” της παλαιάς φρουράς του ομίλου.

Μιας πικρίας που δεν φαίνεται να είναι δικαιολογημένη, όταν ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του ομίλου φαίνεται να επιδιώκει την αλλαγή προς όφελος νέων ανθρώπων, που έχουν σαφώς περισσότερους λόγους να αγωνιστούν για το μέλλον του.

Μια και το έφερε όμως η κουβέντα, θα πρέπει να πούμε ότι ουδείς αισθάνεται βέβαιος ότι οι παραιτήσεις που εδόθησαν, αυτές που ”ακούγονται” κι αυτές που θα… ακολουθήσουν είναι αντίθετες με τη βούληση (έστω τη… μύχια) του κ. Κόκκαλη.

Όπως ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο κ. Κόκκαλης πρόκειται συντόμως να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την ”απόστασή” του από τα ”τακτικά”, αν όχι κι από τα ”στρατηγικά” θέματα της εταιρίας.

Εσχάτως, μάλιστα, κάποιες πηγές τον θέλουν έτοιμο να αυξήσει αυτή την απόσταση, τουλάχιστον τη χιλιομετρική (μετρούμενη όμως σε… μίλια και μάλιστα… χιλιάδες), για προσωπικούς λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v