Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 3 2009

Golden... προβληματισμός

Golden... προβληματισμός
Τελικά, η επένδυση της Lamda Development στο ολυμπιακό ακίνητο του IBC στο Μαρούσι δεν φαίνεται να ακολουθεί την πορεία του "αδελφού" εμπορικού κέντρου The Mall Athens. Παρά τα λίγα μέτρα που χωρίζουν τα δύο εμπορικά συγκροτήματα, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με τις επιδόσεις τους, οι οποίες δείχνουν να τις χωρίζει το... χάος.

Βέβαια, η διοίκηση της εισηγμένης υποστηρίζει πως τα πρώτα αποτελέσματα από τη λειτουργία του Golden Hall κινούνται εντός των στόχων που έχουν τεθεί, αν και αποφεύγει να τους προσδιορίσει επακριβώς, κρατώντας τους επτασφράγιστο μυστικό.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως αν σύντομα δεν υπάρξουν ενδείξεις βελτίωσης της κατάστασης δεν αποκλείεται να σημειωθούν αλλαγές στο concept του "χρυσού" εμπορικού κέντρου.

Το Golden Hall διαθέτει 131 καταστήματα που απευθύνονται κυρίως στις υψηλές εισοδηματικές τάξεις, καλύπτοντας 40.000 τ.μ. με εμπορικούς χώρους. Επιπλέον, περιλαμβάνει 4.500 τ.μ. με χώρους γραφείων, στους οποίους μετακόμισαν πρόσφατα τα κεντρικά γραφεία της Lamda Development.

Σημειώνεται ότι η εισηγμένη έχει δαπανήσει για τη δημιουργία του Golden Hall περί τα 75 εκατ. ευρώ και έχει αναλάβει την εκμετάλλευση του ολυμπιακού ακινήτου για τα επόμενα 40 χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v