Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 4 2009

ΟΠΑΠ: Κρίσιμη εβδομάδα για τη Milli Piyango

ΟΠΑΠ: Κρίσιμη εβδομάδα για τη Milli Piyango
Την ερχόμενη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη φάση του διαγωνισμού για τη Milli Piyango, την εθνική λοταρία της Τουρκίας.

Τη μέρα αυτή θα διενεργηθεί η δημοπρασία μεταξύ των δύο συμμετεχόντων, της τουρκικής Turkcell και της κοινοπραξίας όπου ηγείται η ελληνική ΟΠΑΠ (με 50%) υπό το άπλετο φως των τηλεοπτικών προβολέων, αφού το γεγονός θα μεταδοθεί live από την τηλεόραση της γείτονος.

Η δημοπρασία στοχεύει βασικά στη συνεχή βελτίωση των προσφορών διά της πλειοδοσίας, ούτως ώστε ο προσφέρων στο τέλος τα περισσότερα να έχει αποκτήσει το προβάδισμα και η συγκεκριμένη προσφορά να είναι αυτή που θα περάσει στην... επόμενη φάση της εξέτασης, έγκρισης και αποδοχής από το Ανώτατο Συμβούλιο Ιδιωτικοπήσεων, στο οποίο προεδρεύει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Ερντογάν.

Να σημειώσουμε ότι επικεφαλής της ομάδας της κοινοπραξίας του ΟΠΑΠ δεν θα είναι άλλος από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος και θα αναχωρήσει προς τούτοις για την Άγκυρα μεσοβδόμαδα...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v