Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 26 2009

Σφηνάκια για SATO, Ελφίκο, Σφακιανάκη

Σφηνάκια για SATO, Ελφίκο, Σφακιανάκη
SATO: Μεταξύ άλλων, η επικείμενη τακτική γενική συνέλευση της Sato θα κληθεί να αποφασίσει τη μετεγκατάσταση της έδρας της από την Αθήνα στην Ελευσίνα, στον χώρο των νέων σύγχρονων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων που ήδη λειτουργούν.

Το θετικό είναι ότι η μεταφορά των κεντρικών υπηρεσιών θα απελευθερώσει προς εκμετάλλευση το ακίνητο που στεγάζει τις σημερινές κεντρικές υπηρεσίες της SATO.

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: Μπορεί ο Μάιος και ο Ιούνιος να "πηγαίνουν σφαίρα" για τη Σφακιανάκης, μπορεί η ίδια αισιοδοξία να επικρατεί και για τον Ιούλιο, ωστόσο στην εισηγμένη δεν φαίνεται να εφησυχάζουν.

Αντίθετα, προβλέπουν ότι, αν δεν συνεχιστούν τα κίνητρα στον κλάδο, η ζήτηση θα πέσει και πάλι, χωρίς όμως να φτάσει στις υπερβολές του πρώτου φετινού τετραμήνου. Η διοίκηση της εισηγμένης μάλιστα άφησε σαφείς αιχμές για τον ρόλο ορισμένων media σχετικά με τον υπερβολικό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το θέμα της κρίσης και την αρνητική ψυχολογία που προκάλεσαν στην αγορά.

Η ουσία είναι πάντως ότι πρωταρχικοί στόχοι στη Σφακιανάκης είναι η μείωση του δανεισμού και η συνέχιση της προσπάθειας για εκμετάλλευση συνεργιών μετά τις μαζικές εξαγορές της τελευταίας διετίας.

ΕΛΦΙΚΟ: "Αλλαγή φρουράς" στην ΕΛΦΙΚΟ όπου η διοίκηση της εισηγμένης περνά πλέον στους υιούς των αδελφών Κουλουλία (ο κ. Ο. Ουραηλίδης της ΛΑΝΑΚΑΜ έχει αποχωρήσει εδώ και κάτι χρόνια από το Δ.Σ.).

Η "νέα γενιά" βέβαια δουλεύει πάνω από δέκα χρόνια στην εταιρία κι έτσι δεν θα κληθεί να δοκιμάσει στου "κασίδη το κεφάλι". Ωστόσο, αναλαμβάνει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον κλωστοϋφαντουργικό κλάδο.

Καλό κουράγιο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v