Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 5 2009

Η Intralot, το Άρκανσο και ο... ανταγωνισμός

Η Intralot, το Άρκανσο και ο... ανταγωνισμός
Από κραυγαλέα φιλικό της Intralot μέσο ενημέρωσης πληροφορηθήκαμε προχθές το συνταρακτικό νέο της επικείμενης υπογραφής σύμβασης παροχής υπηρεσιών της ελληνικής εταιρίας με τη νεοσύστατη λοταρία της πολιτείας του Άρκανσο.

Θα είναι δε η ενδέκατη λοταρία στις ΗΠΑ (η του Άρκανσο) που θα ελέγχεται από την Intralot, μας θυμίζει το εν λόγω μέσο, μην τύχει και το λησμονήσουμε και κάνουμε λάθος στο μέτρημα.

Όπου ψάχνοντάς το (πάντα το ψάχνουμε με την Intralot λόγω ειδικών συνθηκών μειωμένης αξιοπιστίας), διαβάσαμε ότι όντως το Άρκανσο προκήρυξε διαγωνισμό όπου δεν πάτησε κανένας πλην της... Intralot!

Η μικρή σε πληθυσμιακό μέγεθος αμερικανική Πολιτεία δεν φαίνεται να έπεισε τους μεγάλους του χώρου ότι το "έπαθλο" άξιζε τον κόπο συμμετοχής σε διαγωνισμό και μάλλον με πρόθεσή τους άφησαν το Άρκανσο στη φροντίδα της Intralot.

Αυτό όμως, δηλαδή η μοναχική συμμετοχή της ελληνικής εταιρίας, εξόργισε τους πολιτικούς στο σημείο που ο πρόεδρος της εκεί Βουλής, κ. Robbie Wills, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ανυπαρξία ενδιαφέροντος σχετικά με τον διαγωνισμό, για τον οποίο του είχαν πει ότι θα είχε τρεις διαγωνιζομένους σε μια ανταγωνιστική διαδικασία.

"Ελπίζω να μάθω γιατί είχαμε αυτήν την κατάληξη", είπε. Τα σχόλιά του, όταν έμαθε ότι ο προηγούμενος εργοδότης του κ. Ernie Passailaigue, νυν γενικού διευθυντή της νεοσύστατης λοταρίας του Άρκανσο, ήταν η... Intralot, δεν δημοσιοποιήθηκαν...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v