Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 22 2009

Οργή Γ.Α.Π. στην παρουσία Κόκκαλη στη ΔΕΘ

Οργή Γ.Α.Π. στην παρουσία Κόκκαλη στη ΔΕΘ
Έστω και καθυστερημένα πληροφορηθήκαμε την αντίδραση του κ. Γ. Παπανδρέου στο άκουσμα ότι ο κ. Σ. Κόκκαλης μετά των κ. Αντωνόπουλου (Intralot) και Δημητριάδη (Intrakom) είχαν αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για να... παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ επ' ευκαιρία της ΔΕΘ.

Έξαλλος, λένε, ότι έγινε: "Ποιος του έστειλε πρόσκληση και πάει να μας εκθέσει;" φέρεται να είπε στους συνεργάτες του. Και ομολογουμένως δεν είχε άδικο. Τί συνέβη άραγε και ο κ. Κόκκαλης διέκοψε την πολύχρονη απουσία του από τη ΔΕΘ και αντί να δει την ομιλία του κ. Παπανδρέου από την τηλεόραση και την άνεση του καναπέ του πήρε τους στενούς του συνεργάτες και πέταξε στη Θεσσαλονίκη για να την παρακολουθήσει... live;

Απλά, έχει διαμορφωθεί η άποψη ότι ο κ. Κόκκαλης είναι στα κάτω του αυτή την εποχή και σύντομα θα χρειαστεί την αρωγή (και πάλι) του βασικού του "πελάτη", του κράτους, προκειμένου να κερδίσει χρόνο και κυρίως κέρδη για να επιβιώσει.

Και ένας αποτελεσματικός τρόπος να δει ο κ. Παπανδρέου ότι ο κ. Κόκκαλης συγκαταλέγεται στους "δικούς μας" ήταν "να θυσιαστεί" και μια μετάβαση στη Θεσσαλονίκη. Αμ, το λάθος όμως του κ. Κόκκαλη είναι ότι το μικρό όνομα του κ. Παπανδρέου είναι Γιώργος κι όχι Ανδρέας.

Κι ότι εκείνη η εποχή όπως και η εποχή του Σημίτη με τους Τσουκάτους έχει περάσει ανεπιστρεπτί κι ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν έχει δεσμεύσεις -όπως άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει- και ποσώς τον ενδιαφέρει η επιβίωση του κ. Κόκκαλη διά της αιμοδότησης από τον κρατικό "κορβανά"!

Γι' αυτό και η οξεία αντίδραση του κ. Παπανδρέου μάλλον συνάντησε την παγερή σιωπή των κ. Βενιζέλου, Καρχιμάκη και Λοβέρδου, των αποκαλούμενων και "Κοκκαλικών"...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v