Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 10 2009

Η Ασπίς και το φημολογούμενο "φέσι" του Ζαγοράκη

Η Ασπίς και το φημολογούμενο φέσι του Ζαγοράκη
Η πρόσφατη παραίτηση του κ. Θ. Ζαγοράκη από τη θέση του προέδρου του ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε από φημολογία για "φέσι" μερικών εκατομμυρίων από την Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ.

Τέως υψηλόβαθμα στελέχη της Ασπίς Πρόνοια επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Θ. Ζαγοράκης είχε τοποθετημένα σε ασφαλιστικά - επενδυτικά προγράμματα της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ περί τα 2 εκατ. ευρώ.

Σημειώνουν, όμως, ότι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ από τις παραπάνω επενδύσεις το ρευστοποίησε και το εισέπραξε προ μερικών μηνών.

Για το υπόλοιπο της επένδυσης, ποσού περίπου 500 χιλ. ευρώ, ο τέως πρόεδρος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ήδη σφραγίσει επιταγή.

Για την οποία δεν θα πληρωθεί από τον εκκαθαριστή αλλά από τον επόπτη του χαρτοφυλακίου ζωής, όταν αυτός καταφέρει να λειτουργήσει στοιχειωδώς, καθώς το πρόγραμμα που είχε ο Ζαγοράκης ήταν ασφαλιστικό - επενδυτικό και καλύπτεται από τις εγγυήσεις του Δημοσίου.

Το μυρίστηκε νωρίς ο τέως πρόεδρος του ΠΑΟΚ το "κανόνι", κρίνοντας στοιχειωδώς από τις δεσμεύσεις των περιουσιακών στοιχείων της Ασπίς Πρόνοια ή απλώς λόγω ειδικού βάρους προτιμήθηκε στην εξόφληση;

Ρωτάμε διότι δεκάδες επενδυτές περίμεναν και περιμένουν ακόμα μήνες να εισπράξουν τα ποσά που αναλογούσαν στις αιτήσεις εξαγοράς συμβολαίων…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v