Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 8 2009

Η Nutriart και το ανέκδοτο με τους Πόντιους

Η Nutriart και το ανέκδοτο με τους Πόντιους
Το ανέκδοτο με τους οπαδούς της ποντιακής ομάδας πόλο το ξέρετε;

Πέφτει λοιπόν στην πισίνα η ομάδα και στο πρώτο επτάλεπτο χάνει με 3-0. Πανηγυρισμούς οι Πόντιοι!

Στο δεύτερο επτάλεπτο τρώει άλλα τέσσερα γκολ, αλλά οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται, και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση.

Όταν, για να μην πολυλογούμε, ο αγώνας τέλειωσε με σκορ 0-15, οι Πόντιοι οπαδοί ζητωκραύγαζαν σηκώνοντας τους παίκτες της ομάδας τους στους ώμους!

"Μα γιατί σηκώνετε στους ώμους σας τους παίκτες, αφού χάσατε με τόσο μεγάλο σκορ;", ρώτησε κάποιος τρίτος τους οπαδούς και οι τελευταίοι του απάντησαν:

"Γιατί στον προηγούμενο είχαμε τρεις πνιγμένους"…

Το παλιό αυτό ανέκδοτο το θυμηθήκαμε διαβάζοντας το δελτίο Τύπου της εταιρίας Nutriart, που σχολίαζε τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Συγκεκριμένα, το δελτίο Τύπου δείχνει περίπου να πανηγυρίζει γιατί οι ζημίες (μόνο) του τρίτου τριμήνου περιορίστηκαν στα 850 χιλ. ευρώ (στα 3,27 εκατ. οι ζημίες εννεαμήνου) αναφέροντας:

"Βελτιωμένα εμφανίζονται τα οικονομικά μεγέθη της Nutriart για το γ΄ τρίμηνο του 2009, συνεχίζοντας μία σταθερή ανοδική τάση που ξεκίνησε το β΄ τρίμηνο, ως αποτέλεσμα των συνεχών προσπαθειών της διοίκησης για την ανάπτυξη της εταιρίας, μετά τη συγχώνευση των εταιριών ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ και ΕΛΒΙΠΕΤ".

Ευχόμαστε στην εισηγμένη να πάει καλύτερα στο μέλλον, ωστόσο στη θέση της δεν θα δείχναμε τόσο χαρούμενοι αν χάναμε τόσα λεφτά μέσα σε ένα τρίμηνο.

Και το κυριότερο, θα είχαμε φροντίσει να ενημερώσουμε το επενδυτικό κοινό γιατί έφτασε ο πριν από τη δημόσια πρόταση του 2007 κερδοφόρος όμιλος να καταγράφει τόσες μεγάλες ζημίες.

Αυτό δεν το έχει κάνει ακόμη…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v