Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 5 2010

Σφηνάκια για Τεγόπουλο, Sοlidus και Παπαστράτο

Σφηνάκια για Τεγόπουλο, Sοlidus και Παπαστράτο
Τεγόπουλος: Έντονος αναβρασμός επικρατεί στη Χ.Κ. Τεγόπουλος, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν για την είσοδο νέου επενδυτή στο πρόσωπο του Λ. Λαυρεντιάδη αλλά και για πιθανές περικοπές στο προσωπικό.

Η «έξοδος» του διευθυντή του κυριακάτικου φύλλου, Γ. Βλαστάρη, εντείνει τη φημολογία, εν μέσω μιας περιόδου πτώσης της κυκλοφορίας της εφημερίδας αλλά και οικονομικής κρίσης, που επηρεάζει έντονα όλα τα εκδοτικά συγκροτήματα.

Ωστόσο, η μετοχή της εισηγμένης έχει αποδυθεί σε ράλι το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφοντας καθημερινά υψηλούς όγκους συναλλαγών και σημαντικά κέρδη.

Ενδεικτικά έχει κερδίσει 70% την τελευταία εβδομάδα και 107% τον τελευταίο μήνα. Χθες έκλεισε στο 0,85 ευρώ με άνοδο 3,66%.

Solidus:
Μήνυμα τόνωσης της επενδυτικής αισιοδοξίας σε χαλεπούς καιρούς αποτέλεσε το χρηματιστηριακό πάρτι της χρονιάς που έγινε στο club Ακρωτήρι από τη Solidus ΑΕΠΕΥ.

Περισσότεροι από 1.000 προσκεκλημένοι διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Έκπληξη του πάρτι αποτέλεσε η live εμφάνιση της Hardley και της Δέσποινας Ολυμπίου.

Παπαστράτος: Το πράσινο φως από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά να εξαγοράσει τις 20.187 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές μειοψηφίας που δεν κατέχει, έναντι τιμήματος 18,9 ευρώ, έλαβε η Philip Morris Participations B.V., η οποία κατέχει ήδη το 99,9557% του μετοχικού κεφαλαίου της Παπαστράτος.

Από το συνολικό τίμημα των 381.534 ευρώ αφαιρείται ο αναλογών φόρος μεταβίβασης μετοχών 5%, συνολικού ποσού 19.076,72 ευρώ, ο οποίος παρακρατήθηκε από την PMP και αποδόθηκε στην αρμόδια ΔΟΥ, τη ΦΑΒΕ Αθηνών.

Από τις 23 Δεκεμβρίου, λοιπόν, και μέσα σε διάστημα έξι μηνών οι δικαιούχοι κάτοχοι μετοχών μειοψηφίας μπορούν να εισπράξουν το αντάλλαγμα που αντιστοιχεί στους τίτλους τους σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v