Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 23 2004

ΑΧΕ: Η συνένωση κορυφής και η νέα τάξη πραγμάτων

Υπογράφτηκε χθες το deal μεταξύ της Σίγμα και της Δεβλέτογλου, το οποίο απολύτως έγκαιρα είχε ”φωτογραφίσει” η στήλη, παραθέτοντας με ακρίβεια και την κατανομή των ”υψηλών θέσεων” του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, η κίνηση αυτή εκ μέρους μιας μεγάλης οικογένειας ”παραδοσιακών χρηματιστών” όπως οι Δεβλέτογλου έχει αναστατώσει τον κύκλο των λεγόμενων και ”παλαιών” χρηματιστών, διότι εμφανώς πλέον σηματοδοτεί ένα γεγονός.

Στη Σοφοκλέους υπάρχει μια ”νέα τάξη” πραγμάτων που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τους εκπροσώπους της παλαιάς, παρά μόνον ως ιδιοκτητών ”μπουτίκ” με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Λέγεται, μάλιστα, ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν είναι καθόλου άσχετη –σε ψυχολογικό τουλάχιστον επίπεδο- με την πρόσφατη ”κίνηση” ορισμένων χρηματιστών, που θέλησαν να επιβάλουν ως νέο πρόεδρο του Χ.Α. τον κ. Κομνηνό, επιδιώκοντας και τη συνδρομή του κ. Έβερτ, ασχέτως αν η προσπάθεια οδήγησε σε εξελίξεις μάλλον διαφορετικές από εκείνες που ανέμεναν.

Όπως και να ’χει, η κινητικότητα στο μέτωπο των συνενώσεων συνεχίζεται.

Είναι κοινό μυστικό ότι η Prelium με τη Φάσμα Χρηματιστηριακή βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Υπογραφές όμως δεν έχουν ”πέσει”, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το εκατέρωθεν ”due diligence”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v