Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 24 2004

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ-ΤΕΧΝΕΡΓΑ: Βαράτε βιολιτζήδες…λυπητερά

Στις αμέσως επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και σήμερα-αύριο, θα γίνει γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την υπόθεση της δημόσιας εγγραφής της ΤΕΧΝΕΡΓΑ-ΤΣΑΜΠΡΑΣ, με κύριο ανάδοχο την ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΧΕΠΕΥ.

Οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Πιλάβιου ήταν συγκρατημένες, αφού περιορίστηκε να πει ότι όσα αναγράφονταν στη σχετική ανακοίνωση της Ε.Κ. με την οποία μπλοκαρίστηκε η δημόσια εγγραφή, πριν ξεκινήσει η εισαγωγή των μετοχών, ”φαίνεται να ισχύουν”.

Οι πληροφορίες πάντως του ”Χαμαιλέοντα” από ορισμένες έγκυρες πηγές, συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη απόφαση θα αφήσει ιστορία!

Η... αίσθηση που αποκόμισα είναι πως η ΤΕΧΝΕΡΓΑ καλό θα είναι να ψάχνει από τώρα για άλλο ανάδοχο, εάν θέλει να περάσει κάποια στιγμή την πόρτα της Σοφοκλέους.

Όσο για την ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, οι… καμπάνες προβλέπεται να ακουστούν πολύ δυνατά.

ΥΓ.: Πλην της ΤΕΧΝΕΡΓΑ σας θυμίζω ότι υπάρχει και η ΔΕΛΤΑ PROJECT, με τη μετοχή της οποίας, ή μάλλον με τη συμπεριφορά της, είχαμε ασχοληθεί προ ολίγου καιρού, σημειώνοντας ότι είχε προηγηθεί και ένα ”μπέρδεμα” στα στοιχεία για την κάλυψη της δημόσιας εγγραφής της.

Και στην περίπτωση αυτή, κύριος ανάδοχος ήταν η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. Αυτή λέτε να μην την έψαξε η Επιτροπή;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v