Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 30 2004

ΔΕΠΡΟ: Άγρια πτώση και split στα... τέσσερα!!!

Στα απόνερα της υπόθεσης ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ-ΤΕΧΝΕΡΓΑ φαίνεται ότι κινείται η μετοχή της ΔΕΛΤΑ PROJECT, που επίσης είχε κύριο ανάδοχο τη συγκεκριμένη ΑΧΕΠΕΥ.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις με αθροιστικές απώλειες 36,74% κινούμενη σε ”κατήφορο δίχως τέλος”.

Ακόμα κι αν υπολογιστεί ότι η μετοχή διαπραγματεύεται δίχως το μέρισμα χρήσεως 2003, ύψους 0,208 ευρώ ανά μετοχή, οι απώλειες από την τιμή της δημόσιας εγγραφής φθάνουν στο 38,04% και από το ενδοσυνεδριακό υψηλό τρέχοντος έτους, (10,86 ευρώ στις 3/6), στο... 44,20%.

Με δεδομένο ότι οι βασικοί μέτοχοι (που επίσημα κατέχουν το 70,8%) έχουν δεσμευτεί να μην προχωρήσουν σε πωλήσεις για έξι μήνες (η εταιρία εισήλθε στην ΝΕΧΑ στις 27/5/04), ενώ το υπόλοιπο free float (υπολογιζομένων και των τεμαχίων που κατέχει ο ειδικός διαπραγματευτής) φθάνει στις 912500 τεμάχια, κι αν ληφθεί υπ΄ όψιν το γεγονός ότι ο όγκος των ημερήσιων συναλλαγών συνεχώς περιορίζεται αλλά η πτώση συνεχίζεται, σίγουρα υπάρχουν σημαντικότατα ”ερωτήματα” για την ταυτότητα του πωλητή.

Ένα ακόμη ερώτημα όμως είναι γιατί η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε split της μετοχής και μάλιστα στα...4!!!

Τους φάνηκε ότι... βάρυνε το χαρτί;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v