Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 28 2010

Out of luck η Intralot στην Αυστραλία!

Out of luck η Intralot στην Αυστραλία!
Η παρακάτω είδηση δημοσιεύτηκε στο site μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Αυστραλίας, της "Herald Sun", μόλις τις προάλλες και αναφέρεται στο ενδεχόμενο απώλειας της αδειοδότησης για τυχερά παιχνίδια της Intralot στην πολιτεία της Victoria της Αυστραλίας!

Με τίτλο "Άτυχος ο γίγαντας των τυχερών παιχνιδι?ν Intralot" η "Herald Sun" εξιστορεί τα συμβαίνοντα στη μακρινή ήπειρο, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη άγνοια των μετόχων της ελληνικής εταιρίας.

"Σχέδιο που θα αντιμετωπίσει την πιθανή κατάρρευση της αδειοδότησης τυχερών παιχνιδιών της Intralot προετοιμάζεται τώρα", αναφέρεται στο δημοσίευμα, με το υπουργείο Δικαιοσύνης της πολιτείας να έχει δαπανήσει ήδη $270.000 για νομικές και επιχειρηματικές συμβουλές.

Το πρώτο έτος πλήρους λειτουργίας των αδειοδοτημένων παιχνιδιών της Intralot η ελληνική εταιρία είχε πωλήσεις λιγότερες από $60 εκατομμύρια έναντι προβλέψεών της για $292 εκατομμύρια.

Αυτό παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα για το σύστημα υγείας της πολιτείας που έχει ήδη "μαύρη τρύπα μετρητών" από την απουσία φόρων εξαιτίας της φτωχής επίδοσης της Intralot. Η κυβέρνηση ανέμενε η αδειοδότηση να συνεισφέρει περί τα $3 δισ. στο σύστημα υγείας την επόμενη δεκαετία.

Το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι η Intralot δανείζεται "δεκάδες εκατομμύρια δολάρια" για να ενισχύσει την παρουσία της στην Αυστραλία.

Ερώτηση (αφελής;) του Χαμαιλέοντα: Η επικοινωνιακή στρατηγική της Intralot συνίσταται στη διανομή δελτίων Τύπου ΜΟΝΟ με αισιόδοξο περιεχόμενο; Τα (τυχόν) αρνητικά νέα τα αποκρύπτουμε;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v