Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 1 2004

Κοψίδια για... δύο!

Συνταράχθηκε συθέμελα η Σοφοκλέους με την προχθεσινή ξαφνική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την αναστολή λειτουργίας της Π. Βοϊλής ΑΧΕ, τόσο, που εσπευσμένα ο εν διακοπές ευρισκόμενος ”Χαμαιλέοντας” διέκοψε την ηλιοθεραπεία του και μας έστειλε επείγουσα ανταπόκριση από το κυκλαδίτικο νησί που τον φιλοξενούσε.

Μας πληροφόρησε, λοιπόν, ότι το περασμένο Σάββατο, το βραδάκι, σε ταβέρνα της Σπάρτης εθεάθησαν γευματίζοντες τρεις κύριοι μετά των συμβίων των, που έμοιαζαν φτυστοί οι Βοϊλής, Πεντεδέκας και Τσουτσάνης (ο τελευταίος είναι ο γνωστός στη Σοφοκλέους νομικός, φίλος των άλλων δύο)!

Και έμοιαζαν τόσο, που μέχρι και ο πληροφοριοδότης του ”Χαμαιλέοντα” προς στιγμήν νόμισε ότι επρόκειτο για ”σωσίες” των τριών ανδρών (κάτι δηλαδή σαν τα κέρινα ομοιώματα του Μουσείου της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο), αλλά είδε κάποιον ντόπιο που τους χαιρέτισε και επιβεβαιώθηκε στις εκτιμήσεις περί της αυθεντικότητας των προσώπων.

Όπως καταλαβαίνουμε, ουδείς εγνώριζε περί των προθέσεων του κ. Βοϊλή να τερματίσει τη χρηματιστηριακή του καριέρα (και δη με τη δημοσιοποίηση ότι ήταν ”ανοικτός” κατά 2 εκατ. ευρώ). Μάλλον θα το αποφάσισε καθ’ οδόν προς την Αθήνα και οι άλλοι δύο το άκουσαν τη Δευτέρα το βράδυ στα ραδιόφωνα!

Όλως συμπτωματικώς, την επομένη, πελάτες της Βοϊλής ΑΧΕ έπαιρναν την άγουσα (εθελοντικά, ντε!) προς την Πεντεδέκας. Αυτά, και ο ”Χαμαιλέοντας” επιμένει να γράψουμε ότι κάτι τέτοια του δημιουργούν την επιθυμία να επιστρέψει στη ζούγκλα που γεννήθηκε, παρά να μείνει στη Σοφοκλέους, μια που η ζούγκλα του φαίνεται λιγότερο επικίνδυνη…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v