Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 12 2011

ΣΜΕΧΑ: Πίτα με… Μπακογιάννη και τώρα… οι εκλογές

ΣΜΕΧΑ: Πίτα με… Μπακογιάννη και τώρα… οι εκλογές
Αίσθηση προκάλεσε χθες η παρουσία της ίδιας της Ντόρας Μπακογιάννη στην κοπή της πίτας των χρηματιστών, προφανώς στο πλαίσιο της «επαφής με τις παραγωγικές τάξεις» του νέου κόμματος που έχει ιδρύσει.

Για όποιον λόγο και να έγινε, πάντως, η παρουσία της κ. Μπακογιάννη και η ομιλία που έκανε ευχαρίστησαν τους παρισταμένους, περίπου όσο τους δυσαρέστησε η λαμπρή… απουσία κυβερνητικών στελεχών.

Ενισχυμένη όμως ήταν και η παρουσία της Ν.Δ. μέσω των αναπληρωτών τομεαρχών κ. Σταϊκούρα και Μηταράκη, που επίσης ικανοποίησε τους χρηματιστές.

Κατά τα λοιπά, ισχυρή παρουσία είχαν και οι παράγοντες της κεφαλαιαγοράς, πέραν του χρηματιστηριακού χώρου, καθώς στην κοπή παρέστησαν ο πρόεδρος του Χ.Α. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της ΕΧΑΕ Ιάκωβος Γεωργάνας, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ξενοφών Αυλωνίτης (σ.σ. ο πρόεδρος απουσίαζε στο Παρίσι), ο πρόεδρος του Συνεγγυητικού Τάκης Καβουρόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Κίμων Βολίκας, ενώ από πλευράς της Ένωσης Εισηγμένων παρέστη ο πρόεδρός της κ. Δράκος και εκ μέρους του Συνδέσμου Επενδυτών ο κ. Ζαφειρόπουλος.

Ωραία κύλησε η βραδιά, αλλά τώρα, καθώς ολοκληρώνεται η προβλεπόμενη τριετής θητεία του Δ.Σ., πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου. Στις 26 Ιανουαρίου θα γίνουν οι εκλογές, ενώ η προθεσμία για τη δήλωση υποψηφιότητας λήγει την 21η του μηνός.

Κάτι μας λέει, όμως, ότι δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές, ιδίως στο «προεδρείο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v