Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 18 2011

Σφηνάκια για την ΑΜΚ της MPB και ΕΤΕ-Finansbank

Σφηνάκια για την ΑΜΚ της MPB και ΕΤΕ-Finansbank
ΕΤΕ - Finansbank: Η διόρθωση την οποία καταγράφουν το τελευταίο διάστημα οι τραπεζικοί τίτλοι στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης μαζί με την καθυστέρηση στη λήψη εγκρίσεων θα οδηγήσει πιθανότατα σε μικρή αναβολή του εγχειρήματος διάθεσης του 20% της Finansbank.

Η ΕΤΕ σχεδίαζε τη διάθεση στο διάστημα μεταξύ 15 Ιανουαρίου και 15 Φεβρουαρίου, αλλά είναι πιθανόν πλέον να πάει λίγο πίσω και η συνδυασμένη διάθεση παλαιών και νέων μετοχών να διενεργηθεί τον Μάρτιο.

MPB: «Συνωστισμός» χθες στο Λονδίνο, όπου η Marfin Popular Bank πραγματοποίησε αναλυτικές παρουσιάσεις σε 80 θεσμικούς επενδυτές και αναλυτές για την επικείμενη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Για τον ίδιο σκοπό, η τράπεζα θα «τρέξει» roadshow διάρκειας 2 εβδομάδων σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Εδιμβούργο, στο Μιλάνο, στη Φρανκφούρτη και στην Κοπεγχάγη.

Η αύξηση κεφαλαίου αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την κεφαλαιακή επάρκεια της MPB, ο δείκτης Tier I της οποίας στο εννεάμηνο διαμορφώθηκε στο 10,2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v