Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 26 2011

Σφηνάκια για Πετρόπουλο, Ρέππα, βασικούς μετόχους

Σφηνάκια για Πετρόπουλο, Ρέππα, βασικούς μετόχους
Κ. Πετρόπουλος: Τι έλεγε πέρυσι, τι λέει φέτος: Τον Απρίλιο του 2009, στην περυσινή γενική συνέλευση της ομώνυμης εισηγμένης, ο κ. Κων/νος Πετρόπουλος είχε εκτιμήσει πως η ελληνική οικονομία είχε μπροστά της τρία δύσκολα χρόνια.

Στη χθεσινή γενική συνέλευση, ο κ. Πετρόπουλος ήταν περισσότερο σκεπτικός:

«Δυστυχώς, βλέπω τα πράγματα χειρότερα από πέρυσι. Η κυβέρνηση έχει αποδειχτεί ανεπαρκής και εφόσον συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, τότε η χώρα δεν θα βγει από την κρίση πριν από το 2020. Η εταιρία μας προετοιμάζεται για μια μακροχρόνια… ποδηλασία»!


Ο Δ. Ρέππας και οι υποσχέσεις στα κανάλια: Το θέμα της απεργίας των φορτηγατζήδων μας απασχόλησε πέρυσι για μήνες και μήνες. Τότε κάθε μέρα έβγαινε η κυβέρνηση στα κανάλια και υποστήριζε πως θα επιδοτήσει μέσα από τον νέο αναπτυξιακό νόμο τους ιδιοκτήτες φορτηγών για να αντικαταστήσουν για τα οχήματά τους

Εμείς, κ. Ρέππα, ρίξαμε μια ματιά στον αναπτυξιακό νόμο και τέτοια διάταξη δεν βρήκαμε

Μήπως την ξεχάσατε;

Συμβουλές προς βασικούς μετόχους: Κύριοι βασικοί μέτοχοι, αν έχετε κόρες παντρεμένες, μη βάζετε στα διοικητικά συμβούλια τους άντρες τους και τους… «δικούς τους».

Γιατί αν προκύψει διαζύγιο, τότε ακολουθούν παραιτήσεις από το Δ.Σ. και μετά «δεν σας παίρνει» να εξηγήσετε το πώς και το γιατί…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v