Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 24 2011

OTE: Η κυβέρνηση πουλάει, η DT δεν ξέρει τίποτε!

OTE: Η κυβέρνηση πουλάει, η DT δεν ξέρει τίποτε!
Είναι δυνατόν να αποφάσισε η κυβέρνηση να διαθέσει το 10% του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom και η τελευταία να μην το γνωρίζει;

Σε άλλες εποχές θα ήταν απίθανο, αλλά με αυτήν την κυβέρνηση όλα γίνονται…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο συζητήθηκε η διάθεση -με διαδικασίες-εξπρές- του 10% του Οργανισμού στην D.T.

Στόχος, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι η Ελλάδα να δείξει απτό δείγμα της πρόθεσής της να προχωρήσει σε τολμηρό και ρεαλιστικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, πριν από τη σύνοδο κορυφής του Ιουνίου.

Με μια τέτοια επιτυχία στις... βαλίτσες του και με ψηφισμένα τα μέτρα για το 2011 και την τετραετία 2012-15, ο πρωθυπουργός ευελπιστεί ότι θα αποσπάσει στη σύνοδο την έγκριση των εταίρων μας για νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, ώστε να καλυφθούν οι δανειακές μας ανάγκες της διετίας 2012-13 και πιθανώς και του 2014.

Αν οι παραπάνω πληροφορίες ισχύουν, κάποιος ξέχασε να ενημερώσει τους Γερμανούς.

Κύκλοι προσκείμενοι στην D.T. ανέφεραν ότι μέχρι χθες το πρωί δεν είχε διενεργηθεί καμία -έστω ανεπίσημη- ενημέρωση ότι η Ελλάδα προτίθεται να υποβάλει αίτημα ενεργοποίησης της σχετικής ρήτρας, που προβλέπει η συμφωνία του 2008.

Και παρότι είναι αποκλειστικό δικαίωμα του ελληνικού δημοσίου το πότε και αν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα, είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχει προεργασία.

Να δίνει, άραγε, η κυβέρνηση άλλο ένα δείγμα προχειρότητας ή απλώς δεν ισχύουν οι πληροφορίες;

Θα δείξει…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v