Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 4 2012

Ο Πεπόνης, ο Καπελέρης και το Πεντελικόν

Ο Πεπόνης, ο Καπελέρης και το Πεντελικόν
Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της παραγγελίας Πεπόνη για άσκηση δίωξης σε βάρος του πρώην πια γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, κ. Ι. Καπελέρη, στο «ιστορικό» για το ΠΑΣΟΚ Πεντελικόν, ο κ. Χρυσοχοΐης μάθαινε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει.

Οι αντένες της στήλης εντόπισαν τον υπουργό να πίνει το καφεδάκι του με τον ειδικό γραμματέα του ΥΠΟΙΚ, υπεύθυνο για το ΣΔΟΕ, κ. Ι. Διώτη, φίλο και συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη από παλαιά.

Δεν καταφέραμε να μάθουμε τι έλεγαν οι δύο άντρες, αλλά το ραντεβού, μετά τις καταγγελίες Πεπόνη - Μουζακίτη για παρεμβάσεις στο έργο τους και την άσκηση δίωξης για το Ήφαιστος, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Ο κ. Διώτης, ως πρώην δικαστικός και νυν επικεφαλής του ΣΔΟΕ, φανταζόμαστε ότι έχει παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τις υποθέσεις τόσο των καταγγελιών για παρεμβάσεις όσο και του Ήφαιστος.

Αναμένουμε τη στιβαρή, όπως πάντα, παρέμβαση του «παρτιζάνου» Μιχάλη, ο οποίος διεξάγει διμέτωπο αντάρτικο στο μνημόνιο και στο ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας να τα αλώσει αμφότερα εκ των ένδον.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v