Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 30 2012

Σελόντα: Πόσο είναι το τίμημα, οέο;

Σελόντα: Πόσο είναι το τίμημα, οέο;
Προβλήματα στη μετάφραση, ή καλύτερα στην επικοινωνία, διαπιστώνουμε ότι υπήρξαν μεταξύ της Σελόντα και της PriceWaterhouseCooper?s όσον αφορά την πώληση της Selonda UK.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που η ελληνική εισηγμένη στο Χ.Α. διερρήγνυε τα ιμάτιά της, ότι η Anglesey Aquaculture απέκτησε τη Selonda UK έναντι μηδενικού τιμήματος, ο έτερος μέτοχος της ουαλικής εταιρείας, η Jazan, γνωστοποιούσε ότι το ποσό της συναλλαγής ανήλθε στο 1,2 εκατ. στερλίνες!

Όπως φαίνεται, η… έχουσα μπλέξει τους γλουτούς της, Σελόντα, πληροφορήθηκε το τίμημα από την PriceWaterhouseCooper?s μόλις στις 13 Ιανουαρίου και το γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της προς το Χ.Α. στις 20 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Σελόντα στις 10 Ιανουαρίου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Anglesey Aquaculture κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του συνόλου του ενεργητικού της Selonda UK έναντι μηδενικού τιμήματος, μία μέρα νωρίτερα, στις 9 Ιανουαρίου, η Jazan με ανακοίνωσή της, που δημοσιεύθηκε σε ξένα sites (μεταξύ των οποίων και το www.zawya.com) γνωστοποιούσε ότι το τίμημα ανήλθε στο 1,2 εκατ. στερλίνες.

Απ’ ό,τι διαπιστώνουμε, το πρόβλημα επικοινωνίας δεν εντοπίζεται μόνο μεταξύ της Σελόντα και της Jazan, αλλά και μεταξύ της Σελόντα και του ειδικού διαχειριστή της Selonda UK, την PriceWaterhouseCooper?s, αφού όπως αποδεικνύεται από τα ξένα δημοσιεύματα είχε ενημερώσει «μονομερώς»(;) τη Jazan...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v