Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 16 2012

Σφηνάκια για Sprider και τράπεζες - shipping

Σφηνάκια για Sprider και τράπεζες - shipping
Τράπεζες - Shipping: Αρκετές ελληνικές και ξένες τράπεζες εξετάζουν το ενδεχόμενο να πουλήσουν το χαρτοφυλάκιο χορηγήσεων δανείων προς ελληνόκτητες εταιρείες ποντοπόρου ναυτιλίας.

Προς το παρόν, όμως, καμία δεν έχει κλείσει deal. Μια που βγήκε πρόσφατα στη γύρα προσφέροντας το συνολικό της χαρτοφυλάκιο με 30% discount, δεν βρήκε κανέναν πρόθυμο.
Όσοι ενδιαφέρονται περιμένουν εκπτώσεις... τελευταίων ημερών. Όπου το discount μπορεί να φθάσει και το 50%.

SPRIDER: Η εισηγμένη για άλλη μία φορά στη σύντομη ιστορία της βρίσκεται αντιμέτωπη με πυρκαγιά.

Για το πώς σκοπεύει να την αντιμετωπίσει και για το ποσό έως το οποίο ήταν ασφαλισμένη θα διαβάσετε στο σημερινό θέμα του Euro2day. Η στήλη σημειώνει μόνο ότι μεταξύ των απωλειών από την πυρκαγιά περιλαμβάνονται και τα σχέδια της νέας κολεξιόν.

Και ως γνωστόν, τα σχέδια έχουν άυλη αξία. Αναμένουμε, ως εκ τούτου, με ενδιαφέρον να δούμε αν το συγκεκριμένο θέμα θα γίνει σημείο τριβής με τις ασφαλιστικές.

Κόσμος του Επενδυτή: Κοντά σε συμφωνία ακούγεται ότι βρίσκονται πιστώτριες τράπεζες για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή».

Ενδιαφερόμενοι, με βάση πληροφορίες, είναι οι εκδότες του Ελεύθερου Τύπου, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να πάρουν την ιστορική σαββατιάτικη εφημερίδα, αναλαμβάνοντας και το σύνολο των υποχρεώσεων προς τους εργαζομένους και κάποιους προμηθευτές.

Προϋπόθεση να ρυθμιστούν τα δάνεια από τις πιστώτριες τράπεζες, μία εκ των οποίων έχει ενέχυρο και επί του τίτλου της εφημερίδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v