Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 17 2002

Η AXON, η Sex Form και η... κάλτσα του στρατιώτη

”Ρουκέτα” έγινε χθες η μετοχή της AXON, με ποσοστό ανόδου της τάξεως του 15%! Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσον η εξελιξη αυτή συνδυάζεται άμεσα με την αποκάλυψη της επένδυσης της εταιρίας Sex-Form στο μετοχικό της κεφάλαιο, επενδυση που ανέρχεται πλέον σε ποσοστό 5,62%.

Προφανώς ο κ. Παπαδόπουλος της SEX-FORM εζήλεψε την δόξα του πασίγνωστού αμερικανού επενδυτού Warren Buffet και κατα τα φαινόμενα είναι έτοιμος να τον υπερκεράσει!

Πράγματι, η μετοχή της AXON παρουσιάζει κατα το τελευταίο τρίμηνο αύξηση τιμής κατα περίπου 83% και θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε πώς αυτή η αύξηση συνδυάζεται, διότι ίσως να συνδυάζεται, με τις τοποθετήσεις του έλληνος... Buffet.

Ωστόσο ο αντικειμενικός παρατηρητής δεν μπορεί να αποφύγει ορισμένες συγκρίσεις με το σχετικά πρόσφατο παρελθόν, όταν οι τοποθετήσεις ενός εισηγμένου σε κάποιον άλλο αποτελούσαν αφορμές για ”ράλι” τα οποία όλοι νομίζω γνωρίζουμε πώς κατέληξαν...

Και το ερώτημα παραμένει. Γιατί μια δυναμική εταιρία όπως η SEX FORM επιλέγει να τοποθετήσει σημαντικό μέρος των διαθεσίμων της σε άλλη εταιρία με εντελώς διαφορετικά αντικείμενα; Εκτός βέβαια άν η...κάλτσα του στρατιώτη ( και συναφή εσώρουχα) αποτελούν μελλοντικό παραγωγικό στόχο!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v