Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 24 2012

Σφηνάκια για ΣΩΛΚ και Nutriart

Σφηνάκια για ΣΩΛΚ και Nutriart
Νέα γραμμή παραγωγής για τη ΣΩΛΚ: Στην εγκατάσταση τρίτης γραμμής παραγωγής προχωρά η εισηγμένη. Η νέα γραμμή θα παράγει σωλήνες μεταφοράς φυσικού αερίου και πετρελαίου με τη μέθοδο LSAW- JCOE.

Επίσης στόχο έχει να εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση για σωλήνες μεταφοράς φυσικού αερίου στην Αμερική, η οποία μέσα σε δύο χρόνια πέτυχε χάρη στην εκμετάλλευση κοιτασμάτων shale gas (αέριο σχιστολίθου) να γίνει από εισαγωγός εξαγωγός χώρα φυσικού αερίου.

Η Σωληνουργεία Κορίνθου εμφανίζει σημαντική αύξηση των εξαγωγών στη Β. Αμερική τα δύο τελευταία τρίμηνα, ενώ θετικά στην κερδοφορία της επέδρασε η πτώση των τιμών των ναύλων.

Η πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου θα επιδράσει θετικά στο τρέχον β΄ τρίμηνο… 

Η τρύπια... τσέπη της Nutriart: Φρέσκα κεφάλαια ακούμε ότι αναζητά και πάλι η εισηγμένη, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τη λειτουργία της.

Επίσημα η αναχρηματοδότηση του δανεισμού του ομίλου ολοκληρώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Και περιελάμβανε και χορήγηση πρόσθετων δανείων από τις τράπεζες. Είχε προηγηθεί η εκταμίευση αρκετών εκατομμυρίων από την οικογένεια Δαυίδ έναντι μελλοντικής αύξησης.

Αν οι πληροφορίες ισχύουν, τότε η οικογένεια Δαυίδ ενδέχεται να κληθεί να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη.

Οι κρούσεις που είχαν γίνει από ενδιαφερόμενο στρατηγικό επενδυτή δεν εξελίχθηκαν σε συζητήσεις, για δάνειο δε από τις τράπεζες ούτε συζήτηση…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v