Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 8 2005

Η ΕΓΝΑΤΙΑ ως πολύφερνη (και… παρορμητική) νύφη!

Πολύ μας άρεσε η απάντηση της Εγνατίας Τράπεζας στην ερώτηση των χρηματιστηριακών αρχών αν ισχύουν τα όσα έχουν γραφεί περί συνένωσής της με την Αspis Bank.

Θαυμάστε ”σοφία” διατυπώσεων:

”Η Διοίκηση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΕ δηλώνει ότι δέχεται κατά καιρούς προτάσεις συνεργασίας της Τράπεζας με άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Σχετικά η ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ δεν έχει προχωρήσει σε οποιεσδήποτε συζητήσεις που να έχουν οδηγήσει έστω και σε προσυμβατικό στάδιο. Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ κατά παγία τακτική, οσάκις τέτοιας μορφής συζητήσεις τείνουν να λάβουν συμβατική μορφή, προβαίνει σε έγκαιρη ανακοίνωση, όπως ο νόμος ορίζει”.

Τι μας λέει η ανακοίνωση;



Πρώτον, ότι η τράπεζα αποτελεί ”πολύφερνη νύφη” που ”κατά καιρούς” δέχεται προτάσεις. (Δεν έχουμε λοιπόν λόγο να ανησυχούμε μήπως και βρίσκεται στα… αζήτητα)!!!

Δεύτερον, ότι αν κάποιες συζητήσεις λάβουν συμβατική μορφή θα ενημερωθούμε εγκαίρως, ενώ τώρα μας αρκεί να γνωρίζουμε ότι ”δεν έχει προχωρήσει σε συζητήσεις που να έχουν οδηγήσει έστω και σε προσυμβατικό στάδιο”.

Κάτι σαν ορισμένες δεσποινίδες που φλερτάρουν μεν, άντε να δέχονται και τίποτα… ”θωπείες”, αλλά σε προγαμιαίες σχέσεις (κατά το προσυμβατικές συζητήσεις), να μην ανησυχούμε, δεν έχουν προχωρήσει!!!

Διότι τον ψάχνουν πολύ προσεκτικά και πολύ… ντροπαλά το γαμπρό.

Προφανώς λοιπόν, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη… δεσποινίδα (διά στόματος του διευθύνοντος συμβούλου, κ. Κελτσόπουλου) έσπευσε πρόσφατα να δηλώσει δημοσίως ποιοι ”γαμπροί” της… ταιριάζουν (!!!), ονοματίζοντας αυτούς και τα… προσόντα τους (μέχρι του σημείου να προδιαγράψει τι θα πρέπει να δεχτούν για το χατίρι της), θα πρέπει να το αποδώσουμε απλά σε μια… παρόρμηση της στιγμής, στις οποίες διολισθαίνουν ενίοτε ορισμένες νεανίδες και ουχί σε κάποια διαστροφή του… χαρακτήρα (της… ιδίας βεβαίως, βεβαίως και ουχί του κ. Κελτσόπουλου, το ξεκαθαρίζουμε -μια και μιλάμε αλληγορικά- μην τυχόν και… παρεξηγηθούμε).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v