Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 17 2005

ΔΑΪΟΣ: Χωρίς αντάλλαγμα η χρήση των μαγαζιών!

Έκανε πίσω τελικά ο βασικός μέτοχος ΚΑΙ πρόεδρος ΚΑΙ διευθύνων σύμβουλος της Δάιος, κ. Αστέριος Δάιος, σε σχέση με την πρόθεσή του να πωλήσει στην εταιρία τα περιβόητα πλέον (δύο τον αριθμό!) καταστήματα.

Μια πώληση που επρόκειτο να γίνει έναντι ευτελούς τιμήματος, ”μέχρι του ποσού της εκτιμηθείσας (σ.σ. από ποιον;) αξίας των 13 εκατ. ευρώ πλέον εξόδων”, παρότι τα καταστήματα αυτά είχαν αγοραστεί από τον ίδιο τον κ. Αστέριο Δάιο έναντι 1,75 εκατ. ευρώ τον περασμένο Ιούλιο!

Ω ναι, κατόπιν και της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής, ο κ. Αστέριος Δάιος εδέησε να ενημερώσει επισήμως ότι οι πληροφορίες μας ήταν ακριβείς.

Πράγματι τα καταστήματα τα αγόρασε έναντι αυτού του ποσού.

Έτσι αντιπαρερχόμαστε τον ισχυρισμό του ότι ”μερίδα του Τύπου” δημιούργησε θόρυβο γύρω από το συγκεκριμένο θέμα ”εντελώς αδικαιολόγητα” (!) και κρατάμε την δήλωσή του ότι δεν επιθυμεί πλέον τη συγκεκριμένη συναλλαγή πώλησης και ότι προτίθεται να παραχωρήσει τη χρήση των συγκεκριμένων χώρων προς την εταιρία ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ (σ.σ. με σύμβαση χρησιδανείου).

Δεν επιθυμούμε επίσης να σχολιάσουμε περαιτέρω τα όσα λέει για το γεγονός ότι το απώτατο ύψος του τιμήματος που είχε προσδιοριστεί ήταν δικαιολογημένο διότι: α) θα αποκτούσε η εταιρία το σύνολο του κτιρίου, β) τα καταστήματα ήταν ημιτελή κατά το χρόνο αγοράς τους και έγιναν εκτεταμένες εργασίες αποπεράτωσης και γ) το τίμημα επρόκειτο να πιστωθεί σε μακρό χρόνο.

Και αυτό διότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πώς έστω και με αυτές τις α,β,γ, παρατηρήσεις το τίμημα θα μπορούσε να… εξαπλασιαστεί!

Τέλος καλό, όμως, όλα καλά…

ΥΓ.: Την επιστολή του κ. Δάιου και την ανακοίνωση της εταιρίας του μπορείτε να διαβάσετε σε άλλες σελίδες του euro2day.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v