Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 12 2005

Τα ”τεφαρίκια” και οι... τραπεζοκαβγάδες.

Οι ”συγκρούσεις” αυτού του τύπου (που περιγράψαμε παραπάνω), μεταξύ τραπεζών, οδηγούν ήδη σε μεγάλες... γκρίνιες. Κι αυτό δεν είναι περίεργο, το είχαμε άλλωστε προβλέψει σε παλιότερο σχετικό σχόλιο.

Το περίεργο είναι ότι το τελευταίο διάστημα μια συγκεκριμένη (και μεγάλη) τράπεζα φαίνεται να συγκεντρώνει τα ”πυρά” των υπολοίπων.

Η συγκεκριμένη δυστυχώς έχει σοβαρή ανάμιξη σε αρκετές υποθέσεις που αποδείχτηκαν ”τεφαρίκια” από την... ανάποδη!

Προς το παρόν τα σχόλια των λοιπών τραπεζιτών γίνονται σε ”στενό κύκλο” με τη μορφή παραπόνων για ”διαφορετική κουλτούρα”, ”αυξημένη επιθετικότητα στο χειρισμό”, ”διγλωσσία” και άλλα τέτοια... διπλωματικά ή και ελαφρώς... χιουμοριστικά.

Χιουμοριστικά όπως το σχόλιο που ακούσαμε πρόσφατα για τη συγκεκριμένη τράπεζα, ότι ”όσο aggressive ήταν στην επέκταση του χαρτοφυλακίου των χορηγήσεών της, άλλο τόσο είναι και στην εν θερμώ... εκκαθάρισή του, με συνοπτικές και μάλλον εξίσου... παρορμητικές διαδικασίες”!!!

Ωστόσο, το καζάνι ήδη βράζει, αφού σε κανέναν τραπεζίτη δεν αρέσει άλλα να συμφωνεί ως ”κύριος” τη μία μέρα, κι άλλα να βλέπει να... γίνονται την επομένη από τους αξιότιμους συναδέλφους και συνομιλητές του!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v