Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 18 2005

Επιστολή-απάντηση του σωματείου της ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Άμεση ήταν η αντίδραση του σωματείου των εργαζομένων στην ΙNTΡΑΚΟΜ για το χθεσινό δημοσίευμα της στήλης (διαβάστε το στο αμέσως επόμενο σχόλιο), με βάση μια επιστολή που λάβαμε από κάποια ”Αγωνιστική Κίνηση Υπαλλήλων της ΙΝΤΡΑΚΟΜ”.

Παρότι ξεκαθαρίσαμε εξαρχής ότι θεωρούμε την επιστολή-προκήρυξη ως ανυπόγραφη (άλλωστε αν ήταν από σωματείο θα είχε και.... σφραγίδα, υπογραφές κ.λπ.), δεν έχουμε λόγο να μην παραθέσουμε το κείμενο του σωματείου των εργαζομένων, το οποίο υπογράφεται από τον πρόεδρο Δ. Τσόκα και τη γενική γραμματέα Γ. Κουρμούκη και μεταξύ άλλων αναφέρει:

”Κύριοι,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα από την ιστοσελίδα σας για μια ανακοίνωση από κάποια συνδικαλιστική οργάνωση με την ονομασία ”Αγωνιστική Κίνηση Υπαλλήλων της IΝΤΡΑΚΟΜ” και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι:

α) Ουδέποτε κατά το παρελθόν αλλά και μέχρι σήμερα υπήρξε τέτοια συνδικαλιστική οργάνωση στην IΝΤΡΑΚΟΜ.

β) Οι παρατάξεις που εκπροσωπούν τους συναδέλφους στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ και έχουν εκλεγεί στο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας κατά τις τελευταίες εκλογές (Ιούνιος 2004) είναι:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (6 έδρες)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (2 έδρες)

ΑΝΑΝΕΩΣΗ (1 έδρα)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (1 έδρα)

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΑΚΟΜ (1 έδρα)

Επίσης έλαβαν μέρος και δεν εξελέγησαν οι παρατάξεις:

ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”

Εμείς τι άλλο να πούμε, πέρα από το ότι μας κάνει εντύπωση το γεγονός πως ένα σωματείο εργαζομένων εταιρίας έχει... 5+2 διαφορετικές παρατάξεις!!! Θεμιτό βεβαίως στο πλαίσιο της πολυφωνίας και της Δημοκρατίας, αλλά και... εντυπωσιακό συνάμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v