Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 27 2005

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ: Το πιο μεγάλο σκάνδαλο

Δυστυχώς ο τίτλος δεν είναι υπερβολικός. Μέσα σε διάστημα μηνών (!) μια εταιρία που ήταν... ”πουλέν” των περισσοτέρων Ελλήνων θεσμικών (σε κάποια φάση κατείχαν περίπου το 20% των μετοχών της!) κατέρρευσε πλήρως.

Η παραίτηση του αναγκαστικού διαχειριστή αλλά και του επόπτη διαχείρισης, όπως και η φρασεολογία που χρησιμοποιεί ο πρώτος, δηλαδή η φράση ”όπως αντιλαμβάνεσθε, οι προϋποθέσεις που υπήρχαν όταν ετέθη η εταιρία Δυναμική Ζωή Α.Ε. σε αναγκαστική διαχείριση και οι οποίες αποτελούσαν παραδοχή για την επιτυχία της αναγκαστικής διαχείρισης δεν υφίστανται πλέον”, δυστυχώς, το λέμε και πάλι, προοιωνίζονται ακόμη χειρότερες εξελίξεις.

Οι στρατηγικοί επενδυτές αποτραβήχτηκαν, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας -ύστερα από αλλεπάλληλες αλλαγές στη σύνθεσή του- έχει παραιτηθεί σύσσωμο, ενώ το ίδιο έπραξε και ο αναγκαστικός διαχειριστής.

Με απλά λόγια, αυτή τη στιγμή ακόμη και το χρηματιστήριο δεν έχει απολύτως κανέναν να... ρωτήσει για την εταιρία!

Μια εταιρία, όπως φάνηκε από την έκθεση του αναδόχου, αλλά και από τις διατυπώσεις του αποχωρήσαντος παρ’ ολίγον στρατηγικού επενδυτή, της οποίας ”η λειτουργία δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ’ ελάχιστον στις απαιτήσεις μίας εύρυθμης και σύμφωνα με το νόμο λειτουργούσας επιχείρησης”!

ΥΓ.: Εμείς, πάντως, μαθαίνουμε ότι σχεδόν όλα τα γυμναστήρια του δικτύου της εταιρίας έχουν πλέον ”κατεβάσει” τις ταμπέλες της Δυναμική και λειτουργούν αυτόνομα ή έχουν περάσει σε άλλα δίκτυα.

Είναι δε ενδιαφέρον ότι αυτό φέρεται να έχει συμβεί και σε γυμναστήρια τα οποία ανήκουν σε μετόχους της, καθώς και σε συνδεδεμένα με αυτούς πρόσωπα!

ΥΓ.2: Ξέρει μήπως κάποιος να μας πει πού ακριβώς στις ΗΠΑ βρίσκεται η κ. Νατάσσα (Μπουγιατιώτη), ο ιθύνων νούς της Δυναμική Ζωή; Τι έχουν άραγε να πουν επ’ αυτού οι άλλοι βασικοί μέτοχοι, οι της οικογενείας Γκούμα;

Ή μήπως είναι πιο σκόπιμο να ρωτήσουμε την κ. Μαρία Παπαδοπούλου, που κράτησε διάφορες υψηλότατες θέσεις εντός και εκτός του διοικητικού συμβουλίου της Δυναμική;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v