Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 26 2005

Η ΕΥΔΑΠ, τα λύματα και το... τρις εξαμαρτείν

Όπως θα είδατε, η πληροφόρηση που είχε προχθές η στήλη για το πού θα πάει η δουλειά με τα λύματα της Ψυττάλειας ήταν απολύτως έγκυρη και εξίσου... έγκαιρη.

Σας είπαμε, όμως, και ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν... επόμενα επεισόδια στο συγκεκριμένο ”σίριαλ”.

Θυμίζουμε ότι αρχικά η δουλειά είχε πάει στην Άκτωρ, εκείνος ο διαγωνισμός ακυρώθηκε, στο δεύτερο διαγωνισμό η δουλειά πήγε στην Χρ. Κωνσταντινίδης και τελικά τώρα το έργο το αναλαμβάνει (και πάλι όμως ως ”προσωρινός μειοδότης”) η γερμανική εταιρία Bilfinger.

To ερώτημα που μέλλει να απαντηθεί είναι αν έχουμε την ”τρίτη (προσπάθεια) και φαρμακερή” ή απλώς το... ”τρις εξαμαρτείν”.

Διότι η ταχύτητα με την οποία ενήργησε το νέο διοικητικό συμβούλιο μάλλον εκπλήσσει, ενώ κάποιες... ”κακές γλώσσες” κάνουν ήδη λόγο για ”συνδέσεις” μεταξύ του νέου προσωρινού μειοδότη και του μειοδότη της πρώτης προσπάθειας (κοινώς της Άκτωρ), επικαλούμενες και κάποιο... ”λατομείο”.

Υπόσχονται δε σύντομα περισσότερες... αποκαλύψεις

ΥΓ.: Το... έξτρα ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι κάποια πρόσωπα που είναι άμεσα εμπλεκόμενα, το τονίζουμε αυτό, φαίνεται να έχουν αλλάξει ριζικά τη στάση τους σε σχέση με τον τελευταίο προσωρινό μειοδότη. Παλιότερα ”έκαναν (υπογείως) φασαρία”, ενώ τώρα πρόθυμα... προσυπέγραψαν.

Να φταίνε τα... ”οφίτσια” για την αλλαγή πλεύσης;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v