Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 31 2005

Veterin: Ο χρόνος τρέχει και νέα δεν μαθαίνουμε!

O ”Χαμαιλέων” έχει ένα κουσούρι. Είναι επίμονος. Και δεν ξεχνάει.

Θυμήθηκε λοιπόν -με τη βοήθεια και των πιστών φίλων της στήλης- ότι στη Veterin ξεκίνησαν κάποιοι έλεγχοι στις 18 Απριλίου. Πέρασε περισσότερο από ένας μήνας (σχεδόν 45 μέρες) και τίποτα δεν έχει μαθευτεί για το αποτέλεσμα αυτών των εσωτερικών ελέγχων.

Και τους χαρακτηρίζουμε εσωτερικούς, διότι ανατέθηκαν μεν σε τρίτες εταιρίες, πλην όμως γίνονται με εντολή της διοίκησης (και κατ’ επέκταση των βασικών μετόχων) της εταιρίας.

Που σημαίνει ότι δεν ενεπλάκησαν ευθέως οι αρχές, παρότι η αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής έγινε με παρέμβαση των αρχών, καθώς η Veterin δεν προσέφερε ικανοποιητικές εξηγήσεις για ορισμένες επενδύσεις της σε άλλες, συνδεδεμένες και μη, εταιρίες.

Εμείς, λοιπόν, ρωτάμε. Τι γίνεται με αυτούς τους ελέγχους; Γιατί δεν έχουν καταλήξει ακόμη; Σημειώνουμε δε, επιπροσθέτως, ότι αν η καλή εταιρία δεν κάνει αίτηση άρσης της αναστολής διαπραγμάτευσης μέσα στις μέρες που απομένουν έως την 24η/6/2005, μετά θα απαιτηθεί μια εξαιρετικά περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία (που περιλαμβάνει και ενημερωτικό δελτίο) για την επαναφορά της σε κανονικό καθεστώς, αφού θα έχει συμπληρώσει τρίμηνο σε αναστολή, γεγονός που θα πάψει να την καθιστά ”προσωρινή” .

Ο χρόνος τρέχει...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v