Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 24 2005

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ: ”Κράξιμο” και... αδιαφορία

Το ”κράξιμο” για τις ”πομπές” της Δυναμική Ζωή γίνεται πλέον και από τις τηλεοράσεις (απανωτά ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων του AΝΤ1), πλην όμως κάποιοι άλλοι ουδόλως φαίνεται να συγκινούνται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει εκδηλωθεί στο Χ.Α., τουλάχιστον μετά το 1999-2000.

Η εταιρία βρίσκεται χωρίς διοίκηση, τα γυμναστήρια κλείνουν, οι εργαζόμενοι ετοιμάζουν κι αυτοί τις διεκδικήσεις τους, πλην όμως καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για τους μικρομετόχους.

Ρωτάμε λοιπόν:



Είναι ή δεν είναι ακόμη ”εισηγμένη εταιρία” η Δυναμική;

Γιατί δεν έχει ενημερωθεί το επενδυτικό κοινό από την τράπεζα που ζήτησε να τεθεί η εταιρία σε αναγκαστική διαχείριση (δηλαδή από τη Eurobank) για το τι γίνεται μετά την παραίτηση του αναγκαστικού διαχειριστή και του επόπτη;

Γιατί δεν έχουν κινήσει οι μεγάλοι πιστωτές τις διαδικασίες για διορισμό διοίκησης στην εταιρία, εφόσον οι μέτοχοι δεν συγκαλούν έκτακτη συνέλευση;

Πρόκειται μήπως να τεθεί η εταιρία σε εκκαθάριση ή σε πτώχευση;

Προφανώς, όπως προκύπτει και από την έκθεση του αναδόχου (Εγνατία Finance), σχεδόν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας (ακόμη και τα εμπορικά σήματα) είναι ενεχυριασμένα στην ίδια τράπεζα.

Συνεπώς, αυτή τη στιγμή η Eurobank εμφανίζεται να έχει ”και το μαχαίρι και το πεπόνι”.

Αλήθεια, στη Eurobank έχουν διαβάσει την έκθεση του αναδόχου; Έχουν μήπως αισθανθεί, όπως εμείς, ότι στον αέρα πλανάται η οσμή της υπεξαίρεσης και άλλων εξίσου... ποινικών αδικημάτων;

Γιατί δεν έχουν κινήσει διαδικασίες για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της τράπεζας και από αυτή την άποψη; Διότι είναι γνωστό στην πιάτσα ότι τα ”ποινικά” φέρνουν πολλές φορές το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το θέμα είναι ποιος και πότε θα ενημερώσει επιτέλους τους μετόχους, που εκτός από τα χρήματά τους θα χάσουν και πάσα ιδέα για το πώς λειτουργεί, έστω και κατασταλτικά, ο ”μηχανισμός προστασίας”.

Διότι πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι από τη συγκεκριμένη εταιρία δεν θα μείνει απολύτως τίποτα.

Και τότε σίγουρα θα αναζητηθούν ΕΥΘΥΝΕΣ, έστω και αναδρομικά!

Υ.Γ.: Πληροφορηθήκαμε ότι κάποιος δικηγόρος ονόματι Λεωνίδας Μαντάς εμφανίστηκε στην τηλεόραση και επιχείρησε να διαχωρίσει την κ. Μπουγιατιώτη από τη Δυναμική, λέγοντας ότι η ... Νατάσα αποχώρησε από το Δ.Σ. τον Ιούλιο του 2004 και έδωσε εν συνεχεία και τις μετοχές της.

Ποιον εκπροσωπεί ο κ. Μαντάς; Και τι έγιναν αλήθεια οι μετοχές της κ. Μπουγιατιώτη;

Υ.Γ.2: Αληθεύει ότι ορισμένοι παρακαλάνε πλέον την Joe Weider να αναλάβει τα ιδιόκτητα γυμναστήρια της θυγατρικής ΔΖ; Και πώς αλήθεια έχουν το δικαίωμα αυτό; Έγινε πλειστηριασμός ώστε να πάρουν τις μετοχές και εμείς δεν το καταλάβαμε;

Να είστε σίγουροι ότι θα τα ψάξουμε ΟΛΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v