Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 8 2005

ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ: Παραμένει χωρίς... προστασία!!!

Λανθασμένη αποδείχτηκε, κατόπιν προσεκτικότερης έρευνας, η χθεσινή πληροφορία της στήλης για την υπαγωγή της ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ σε προστασία από τους πιστωτές, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να απολογηθούμε στους αναγνώστες μας.

Η σχετική δικαστική διαδικασία για την υπαγωγή της εταιρίας στο άρθρο 46 αναβλήθηκε –με πρωτοβουλία των τραπεζών- για τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, το δεύτερο σκέλος της πληροφόρησής μας παραμένει και μάλιστα... ενισχυμένο. Διότι τελικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον μόνον από δύο επιχειρηματικούς ομίλους, αλλά και από μεγάλο μέρος των προμηθευτών της ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ, οι οποίοι έχουν συγκροτήσει σχήμα το οποίο ”συντονίζει” ο πρώην τραπεζίτης κ. Μπούμης.

Στο σχήμα αυτό συμμετέχουν ισχυροί όμιλοι, όπως ο εισηγμένος όμιλος της FG Εurope του κ. Φειδάκη, ο όμιλος Τουρνικιώτη κ.ά.

Επικοινωνήσαμε και με τον ίδιο τον κ. Μπούμη, ο οποίος όμως αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το εγχείρημα, χαρακτηρίζοντάς το ιδιαίτερα ”ευαίσθητο” και περιορίστηκε να πεί ότι ”έχει προχωρήσει αρκετά” σε ερώτησή μας για το αν υπάρχει επίσημη πρόταση προς τις τράπεζες (Πειραιώς, Eurobank και Εθνική έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο).

Είπαμε, κάποιο ”φως” στην... άκρη του τούνελ!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v