Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 28 2005

LAMDA: ”Τhe Mall” and the... price!!!

Απόδοση της τάξεως του… 92% καταγράφει η μετοχή της LAMDA Development μέσα στις τελευταίες 180 ημέρες, πράγμα όχι παράδοξο, δεδομένης της γενικότερης χρηματιστηριακής ανόδου, αλλά και της σταδιακής υλοποίησης μεγάλων επενδυτικών προγραμμάτων της εταιρίας.

Χαρακτηριστικότερο ίσως παράδειγμα το The Mall, στα βόρεια προάστια, που έκανε την περασμένη εβδομάδα τα εγκαίνιά του προλαβαίνοντας την εξαιρετικά κρίσιμη εμπορικά περίοδο των εορτών.

Με μια λέξη είναι τεράστιο σε βαθμό που να προκαλεί δέος. Και συγκεντρώνει όλα όσα θα ενδιέφεραν ΟΛΑ τα μέλη μιας μεσαίας ελληνικής οικογένειας.

Δικαιολογημένα υπερήφανος το βράδυ των εγκαινίων ήταν και ο πρόεδρος της LAMDA, Απόστολος Ταμβακάκης (που ως πρώην τραπεζίτης έχει και το ένα μάτι του στην τιμή της… μετοχής), για την πλούσια συμμετοχή όλων σχεδόν των επιχειρηματικών ονομάτων της εγχώριας αγοράς και αρκετών διεθνών, που επέλεξαν το The Mall.

Oρισμένα δε εξ αυτών –όπως η Fnac- το επέλεξαν για να κάνουν το ”ντεμπούτο” τους στην ελληνική αγορά.

Μιλάμε για πάνω από 200 καταστήματα, εστιατόρια café-bar, σινεμά, σε περίπου 60.000 τ.μ., χωρίς να λογαριάσουμε το χαώδη χώρο παρκαρίσματος στα υπόγεια!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v