Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 2 2024

Θα άξιζε να βρεθούν μιμητές

Μία επιχειρηματική πρωτοβουλία που θα άξιζε να βρει μιμητές: Ο λόγος για την Optima Bank και τη Motor Oil, που με διαφορά λίγων ημερών ανακοίνωσαν πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην διαχείριση του εθνικού/ζωτικού προβλήματος της υπογεννητικότητας.

Αρχικά η Optima Bank: Από την 1η Ιανουαρίου 2024, για κάθε οικογένεια που αποκτά ένα νέο μέλος, ο/η εργαζόμενος/η της τραπέζης θα λαμβάνει επί πλέον του μισθού του/της, ποσόν €1.000/μήνα για χρονικό διάστημα 12 μηνών. Με τον πρόεδρο της, Γιώργο Τανισκίδη να σημειώνει πως «... Στην Optima bank, πιστεύουμε πως το δημογραφικό αποτελεί μακράν τον πιο σοβαρό κίνδυνο για την πατρίδα μας και πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση...».

Στη συνέχεια η διοίκηση του Ομίλου Motor Oil που θα προσφέρει στις οικογένειες των εργαζομένων του, για κάθε παιδί μετά το 2ο, ποσό 5.000 ευρώ, με τη γέννηση, 5.000 ευρώ, μόλις το παιδί συμπληρώσει τα πρώτα έξι έτη ζωής, 5.000 ευρώ, αφού γίνει 12 ετών και τέλος 5.000 ευρώ, με την ενηλικίωσή του.

Συνολικά, κάθε οικογένεια που αποκτά περισσότερα από δυο παιδιά, θα ενισχύεται με το ποσό των 20.000 ευρώ, για κάθε ένα νέο παιδί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v