Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 22 2024

Κόμβος startups η Αθήνα

Το StartSmart South Eastern Europe (πρώην ΜΙΤ Enterprise Forum Greece) συνεχίζει τη 10ετή πορεία του στην επιτάχυνση νεοφυών επιχειρήσεων διοργανώνοντας τo «StartSmart SEE Accelerator 2024 Spring Edition», το οποίο απευθύνεται σε startups από όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Έτσι, για μία ακόμη φορά, η Αθήνα θα γίνει κόμβος συγκέντρωσης πολλών startup εταιρειών υψηλής -προχωρημένης τεχνολογίας, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με έμφαση σε αυτές που χρησιμοποιούν υψηλή τεχνολογία όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η βιοτεχνολογία, η επιστήμη των υλικών κ.ά., έτσι ώστε να αναπτύξουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σε τομείς όπως αυτοί της ασφάλειας, της υγείας, της διατροφής, των μεταφορών, της παραγωγής, της ενέργειας, του περιβάλλοντος, της διακυβέρνησης κ.α. Η περίοδος των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν, θα συμμετάσχουν σε ένα ταχύρρυθμο και απαιτητικό πρόγραμμα διάρκειας τριών μηνών, προκειμένου να επιταχύνουν την εξέλιξή τους προς τη διεθνή αγορά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικά εργαστήρια υψηλού επιπέδου, βασισμένα σε περιεχόμενο του ΜΙΤ, και καθοδήγηση από ένα δίκτυο έμπειρων και διεθνώς αναγνωρισμένων μεντόρων. Σημαντικό μέρος του προγράμματος αφορά τις δράσεις δικτύωσης των ομάδων με σκοπό την πρόσβαση και την έκθεση σε ένα δίκτυο επενδυτών, επιχειρηματιών και στελεχών από διαφόρους κλάδους της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς.

To «StartSmart SEE Accelerator 2024 Spring Edition» υποστηρίζεται από ένα δίκτυο πρωτοπόρων χορηγών υψηλού κύρους και αναγνωρισιμότητας, οι οποίοι διακρίνονται για το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την καινοτομία, το υψηλό επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και την υποστήριξη και ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v