Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οριακές μεταβολές στις ευρωαγορές

Οι επενδυτές στοιχηματίζουν ότι η Fed θα συνεχίσει να στηρίζει την οικονομία και έτσι αντισταθμίζονται τα απογοητευτικά στοιχεία για την κινεζική μεταποίηση. Ράλι 8,5% για την μετοχή της Air Berlin.

Χωρίς σημαντικές μεταβολές τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς τα στοιχήματα ότι η Fed θα συνεχίσει να στηρίζει την οικονομία αντισταθμίζουν τα απογοητευτικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την ανάπτυξη του μεταποιητικού τομέα της Κίνας.

Ο δείκτης Stoxx Europe 600 υποχωρεί κατά 0,11% στις 334,94 μονάδες, ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητος στις 6.756 μονάδες, ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης κινείται 0,2% χαμηλότερα στις 9.296 μονάδες, ενώ στις 4,238 μονάδες διαμορφώνεται ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 4.238 μονάδες.

Απώλειες 0,07% για τον πορτογαλικό δείκτη PSI στις 5.685 μονάδες, μεταξύ «πράσινου» και «κόκκινου» ο ισπανικός δείκτης IBEX διαμορφώνεται στις 10.418 μονάδες, ενώ οριακές κινήσεις γύρω από τις 19.592 μονάδες καταγράφει ο ιταλικός δείκτης FTSE MIB.

Η μετοχή της Raiffeisen Bank International ενισχύονταν έως και 5,3% μετά την ανακοίνωση καλύτερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων τριμήνου, ενώ ράλι 8,5% έκανε η μετοχή της Air Berlin, μετά την ανακοίνωση κερδών για το τρίμηνο, ενώ απώλειες 2,7% εμφάνιζε η Royal Ahold, καθώς τα αποτελέσματά της για το β' τρίμηνο ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων.

Άννα Φαλτάιτς [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v