Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με το... αριστερό μπαίνει ο Μάης σε Λονδίνο-Δουβλίνο

Σε αρνητικό έδαφος οι αγορές της Βρετανίας και της Ιρλανδίας -οι μόνες ευρωπαϊκές αγορές που πραγματοποιούν σήμερα συνεδρίαση. Οριακά κέρδη νωρίτερα στο Τόκιο. Κανονικά θα διεξαχθούν οι συνεδριάσεις στη Wall Street.

Ημέρα... ξεκούρασης η σημερινή για τους επενδυτές και τα χρηματιστήρια στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, λόγω του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Οι αγορές σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία, Δανία, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ολλανδία, Πορτογαλία καθώς και στην Ανατολική Ευρώπη παραμένουν σήμερα κλειστές, ενώ κλειστές παραμένουν και οι αγορές ομολόγων.

Συνεδριάσεις πραγματοποιούν μόνο η Βρετανία και η Ιρλανδία (που όμως θα κλείσουν τη Δευτέρα λόγω αργίας).

Ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου υποχωρεί κατά 0,51% στις 6.926 μονάδες ενώ χαμηλότερα κατά 0,23% κινείται ο δείκτης ISEQ της Ιρλανδίας στις 6.028 μονάδες.

Νωρίτερα, με οριακά κέρδη έκλεισαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες σε Τόκιο και Αυστραλία (που ήταν από τις λίγες ασιατικές αγορές που πραγματοποίησαν σήμερα συνεδρίαση), με τον δείκτη Nikkei να καταγράφει οριακά κέρδη 0,06% στα 19.531,63 μονάδες και τον δείκτη ASX να ενισχύεται κατά 0,43% στις 5.798,8 μονάδες.

Κανονικά πραγματοποιούνται σήμερα και τη Δευτέρα οι συνεδριάσεις στη Wall Street.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v