Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Bremain» βλέπουν οι ευρωαγορές

Ράλι σε Φρανκφούρτη και Παρίσι, μετά την τελευταία δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα στο Bremain. Στο υψηλότερο επίπεδο από τις 28 Δεκεμβρίου η στερλίνα. Κέρδη περίπου 1% καταγράφουν τα futures στη Wall Street.

Μίνι ράλι στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς πολλοί επενδυτές ευελπιστούν πως η Βρετανία θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά και την τελευταία δημοσκόπηση της Ipsos MORI που έδειξε ότι το 52% των Βρετανών θα προτιμήσουν την "παραμονή", έναντι του 48% που θα ψηφίσουν "αποχώρηση".

Οι Βρετανοί έχουν ήδη ξεκινήσει να πηγαίνουν στις κάλπες και μέχρι τώρα οι περισσότερες δημοσκοπήσεις έδειχναν οριακή διαφορά μεταξύ της «εξόδου» και της «παραμονής», ενώ η Betfair δίνει πιθανότητα παραμονής 86%.

Ο δείκτης Stoxx 600 κινείται 1,77% υψηλότερα στις 347 μονάδες, ο δείκτης FTSE 100 ενισχύεται κατά 1,5% στις 6.355 μονάδες, κατά 2,2% ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης στις 10.293 μονάδες και κατά 2,2% ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 4.476 μονάδες.

Άνοιγμα της Wall Street με άνοδο περίπου 1% δείχνουν τα futures των Dow Jones, S&P 500 και Nasdaq, με τον Dow να καταγράφει ήδη άνοδο περίπου 180 μονάδων.

Η στερλίνα κινείται πάνω από το 1,49 δολάριο, στο υψηλότερο επίπεδο από τις 28 Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v