Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε στάση αναμονής για Fed και εκλογές οι ευρωαγορές

Τις εκλογές στην Ολλανδία, τις επόμενες κινήσεις της Fed, τη συνάντηση Μέρκελ-Τραμπ, αλλά και την ενεργοποίηση του Άρθρου 50 για το Brexit αναμένουν οι επενδυτές. Ήπιες μεταβολές στα futures της Wall Street

Επιφυλακτικές κινήσεις στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την πολιτική αβεβαιότητα να κυριαρχεί και τους επενδυτές να προετοιμάζονται για μια πιθανή αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων την Τετάρτη.

Αυτήν την εβδομάδα, η προσοχή παραμένει στραμμένη στις πολιτικές εξελίξεις, κυρίως, καθώς την Τετάρτη ανοίγει ο εκλογικός κύκλος στην Ευρώπη με τις εκλογές στην Ολλανδία, η Βρετανία ίσως ενεργοποιήσει το Άρθρο 50 για αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ σήμερα στις 15:30 ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι θα μιλήσει σε εκδήλωση.

Ο δείκτης Stoxx 600 κινείται 0,18% υψηλότερα στις 373 μονάδες, κατά 0,25% ενισχύεται ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου στις 7.361 μονάδες, κατά 0,1% ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 4.999 μονάδες, ενκαι κατά 0,1% ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης στις 11.974 μονάδες.

Ήπιες μεταβολές στη Wall Street δείχνουν τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v