Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλό δύο εβδομάδων η τιμή του αργού

Η αυξανόμενη αμερικανική παραγωγή αντισταθμίζει τις προσπάθειες του ΟΠΕΚ και των συμμάχων του για περικοπές στην παραγωγή κατά 1,8 εκατ. βαρέλια ανά ημέρα, μέχρι το τέλος του 2018, με σκοπό να ενισχυθούν περαιτέρω οι τιμές.

Οι τιμές του αργού κινούνται ανοδικά σήμερα και βρίσκονται στο πιο υψηλό σημείο των τελευταίων σχεδόν δύο εβδομάδων, ανεβασμένες από τη παγκόσμια ανάκαμψη των αγορών αν και παραμένουν οι ανησυχίες για την αυξανόμενη αμερικανική παραγωγή. 

To Brent σε άνοδο 37 σεντς, βρίσκεται στα 65,21 δολάρια ανά βαρέλι. Το αμερικανικό αργό σε άνοδο 54 σεντς, φτάνει τα 62,22 δολάρια ανά βαρέλι. 

Οι πλατφόρμες εξόρυξης των ΗΠΑ, δείκτης για τη μελλοντική παραγωγή, ενισχύθηκαν και έφτασαν τις 798, στο πιο υψηλό σημείο από τον Απρίλιο του 2015, σύμφωνα με την εταιρεία Baker Hughes.

Είναι η πρώτη φορά από τον Ιούνιο που προστίθενται πλατφόρμες για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες. Η αυξανόμενη αμερικανική παραγωγή αντισταθμίζει τις προσπάθειες του ΟΠΕΚ και των συμμάχων του για περικοπές στην παραγωγή κατά 1,8 εκατ. βαρέλια ανά ημέρα, μέχρι το τέλος του 2018, με σκοπό να ενισχυθούν περαιτέρω οι τιμές. 

Η τιμή του χρυσού στα 1.350,30 δολάρια η ουγγιά, με απώλειες 0,4%

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v