Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χαμηλό επταμήνου το yield του γαλλικού 10ετούς

Η άνετη νίκη του κόμματος του Εμμανουέλ Μακρόν οδηγεί σε αποκλιμάκωση των αποδόσεων των γαλλικών ομολόγων, ενώ μικρή διακύμανση σημειώνουν οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων, με αυτήν του διετούς να παραμένει χαμηλότερα του 5% και του 10ετούς χαμηλότερα του 6%.

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά μηνών υποχωρεί η απόδοση του 10ετούς γαλλικού ομολόγου, μετά την άνετη νίκη του κόμματος του Εμμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών, εξασφαλίζοντας ισχυρή εντολή για τις φιλοεπιχειρηματικές του μεταρρυθμίσεις.

Την ίδια ώρα, μικρή διακύμανση σημειώνουν οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων, με αυτήν του διετούς να παραμένει χαμηλότερα του 5% και του 10ετούς χαμηλότερα του 6%.

Η απόδοση του γαλλικού 10ετούς τίτλου διαμορφώνεται στο 0,58%, του ελληνικού 2ετούς ομολόγου κινείται στο 4,66% και του 10ετούς στο 5,68%.

Την ίδια ώρα, στο 0,27% κινείται η απόδοση του 10ετούς γερμανικού bund, στο 1,94% του αντίστοιχου ιταλικού τίτλου, στο 2,85% του πορτογαλικού και στο 1,43% του ισπανικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v