Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περιορίζει τα κέρδη η Wall Street

Μικτά πρόσημα στη Wall Street, μετά τις πιέσεις στο αργό πετρέλαιο. Απώλειες για τον Nasdaq. Διολισθαίνει το ευρώ έναντι του δολαρίου. Kέρδη 2% για τη Chevron. Πτώση 1,5% για την Apple. «Tσιμπάνε» οι αποδόσεις των treasuries.

Σε αρνητικό έδαφος κινείται ο Nasdaq διαγράφοντας τα αρχικά κέρδη, ενώ Dow Jones και S&P 500 προσπαθούν να μείνουν σε θετικό έδαφος, μετά τις πιέσεις που δέχονται οι μετοχές από το αρνητικό γύρισμα στο αργό πετρέλαιο. 

Η αύξηση των αποθεμάτων του αργού στις ΗΠΑ περισσότερο από τις προβλέψεις έβαλε τέλος στο ράλι του αργού πετρελαίου, το οποίο σκαρφάλωνε προς τα 50 δολάρια το βαρέλι. Μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για τα αποθέματα, τα κέρδη του αργού περιορίζονται στο 0,5% από 2% προηγουμένως. 

Ο Dow Jones κινείται 0,05% υψηλότερα στις 16.798 μονάδες, ο Nasdaq υποχωρεί 0,18% στις 4.740 μονάδες, ενώ ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,05% στις 1.981 μονάδες. 

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ, ενώ διολισθαίνει έναντι του γεν και της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο 1,12.

Σε ανοδική τροχιά οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων. Η απόδοση του 10ετους τίτλου, η οποία κινείται αντίστροφα από την τιμή, καταγράφει άνοδο έξι μονάδων βάσης στο 2,09%.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, κέρδη πάνω από 2% σημειώνουν οι μετοχές της Chevron, της Intel και της Cisco.

Πτώση 1,5% σημειώνει η μετοχή της Apple. 

Βουτιά 18% πραγματοποιεί η μετοχή της Yum Brands.

Απώλειες πάνω από 7% για τις μετοχές των Pandora και GoPro.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v