Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστωτικές:Εμφαση στις ανταποδοτικές κάρτες

Μεγάλη έμφαση στις co branded κάρτες δείχνουν οι τράπεζες. Και επιπλέον, δίνουν έμφαση στις ”ανταποδοτικές κάρτες”, όπου δίνονται κίνητρα αγορών (άτοκες δόσεις, επιστροφή χρημάτων, εκπτώσεις κ.λπ.) σε σειρά από εμπορικά καταστήματα.

Πιστωτικές:Εμφαση στις ανταποδοτικές κάρτες
ALPHA BANK: Μέσω του προγράμματος ”Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus” ο ενδιαφερόμενος επωφελείται από τη συνεργασία του με την TIM, την ΑΒ Βασιλόπουλος και την Aegean Airlines και χιλιάδες άλλα καταστήματα. Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα που επιβραβεύει κάθε συναλλαγή με την κάρτα και στο οποίο χρησιμεύουν μικρές ή μεγάλες αγορές οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Με τη χρήση της κάρτας ο κάτοχος κερδίζει πόντους τους οποίους εξαργυρώνει σε όλα τα καταστήματα συνεργατών του προγράμματος, επιλέγοντας αγαθά και υπηρεσίες. Επιπλέον προνόμια είναι το plus cash (επιτόκιο 9% για αναλήψεις μετρητών από τον λογαριασμό της κάρτας άνω των 800 ευρώ), η μεταφορά υπολοίπου από άλλες κάρτες με επιτόκιο 0% για 6 μήνες, η δωρεάν για πάντα συνδρομή για τις κάρτες που θα εκδοθούν έως τις 30/4/2007, αλλά και η έκδοση έως και 2 πρόσθετων καρτών με χρέωση μισής συνδρομής για πρόσωπα της επιλογής του κατόχου.

ASPIS BANK: Πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών αποτελεί και το ”Aspis Ανταμοιβή”, αφού χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα ASPIS BANK VISA ο κάτοχος κερδίζει 5% επιστροφή της αξίας κάθε συναλλαγής που πραγματοποιεί σε όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την οποία μπορεί να εξαργυρώσει με επόμενες αγορές, όπου αυτός επιθυμεί. Βάσει του ύψους των αγορών που θα εμφανίζονται στον μηνιαίο λογαριασμό, θα πιστώνεται το υπόλοιπο του λογαριασμού της κάρτας με 5% της αξίας τους για το εν λόγω διάστημα, με ανώτατο ποσό τα 50 ευρώ μηνιαίως. Η επιστροφή 5% θα αποδίδεται από το πρώτο ευρώ στο συνολικό ποσό των αγορών που θα εμφανιστούν στον μηνιαίο λογαριασμό, οι οποίες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 250 ευρώ. Επιβραβεύονται όλες οι συναλλαγές σε οποιαδήποτε επιχείρηση επιλέξει ο ενδιαφερόμενος, χωρίς να υπάρχει περιορισμός.

CITIBANK: Η Citibank προσφέρει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VISA CLASSIC - STUDENT - GOLD. Απαραίτητο χαρακτηριστικό ώστε αυτή η κάρτα να σας... συμφέρει είναι βεβαίως η ταύτισή σας με τα όσα πρεσβεύει το όνομά της, αφού αρκετές από τις παροχές αφορούν στους φίλους του Ολυμπιακού: ”ερυθρόλευκα” δώρα με το πρόγραμμα πόντων, ειδική υπηρεσία κράτησης εισιτηρίων και άτοκες δόσεις στα εισιτήρια διαρκείας είναι μερικά μόνο από τα προνόμια. Στα αμιγώς χρηματοοικονομικά θα πρέπει να συμπεριλάβουμε το πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου με 0% για 12 μήνες, τη δωρεάν συνδρομή κάρτας για τον πρώτο χρόνο, αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά και προνόμια της CITIBANK VISA.

EFG EUROBANK: Στους φοιτητές απευθύνεται η STUDENT VISA της Eurobank, η οποία για την έκδοσή της απαιτεί μόνο τη φοιτητική ταυτότητα και καθόλου εγγυητές ή δικαιολογητικά. Το επιτόκιο είναι προνομιακό και η ελάχιστη καταβολή ανέρχεται μόλις στο 2%. Η STUDENT EUROBANK VISA προσφέρει ακόμη αναλήψεις μετρητών χωρίς έξοδα ανάληψης, ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών έως και 2.000 ευρώ από όλα τα ΑΤΜs των τραπεζών με το σήμα Visa στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δυνατότητα παγίων εντολών εξόφλησης λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας συνδρομών σε Filmnet - Supersport, Nova, Internet, σε περιοδικά, σε συλλόγους ή σε club και μεταφορά υπολοίπων λογαριασμών από άλλες πιστωτικές κάρτες με προνομιακό επιτόκιο 0% για 6 μήνες. Ακόμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ταξιδιωτικές προτάσεις και κάλυψη όλων των ταξιδιωτικών αναγκών, δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση με την EFG Eurolife, εκπτώσεις σε βιβλιοπωλεία, σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και σε επιλεγμένους Internet Service Providers, όπως και εκπαιδευτικά προγράμματα πληροφορικής σε προνομιακές τιμές.

AΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Στις 12.000 ευρώ ανέρχεται το πιστωτικό όριο που σας εξασφαλίζει η GOLDSTAR VISA, με προϋπόθεση να έχετε εισόδημα περίπου 18.000 ευρώ. Η συνδρομή είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο, ενώ από τον δεύτερο χρόνο και μετά ανέρχεται στα 50 ευρώ. Το επιτόκιο είναι στο 14,95%, ενώ παρέχεται έκπτωση στο επιτόκιο κατά μία μονάδα ύστερα από εξάμηνο διάστημα συνεπούς αποπληρωμής των δόσεων. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ανάληψη μετρητών με το μηνιαίο όριο να ανέρχεται στα 2.000 ευρώ και ημερησίως μέχρι 500 ευρώ. Ειδικά για τους νέους κατόχους, παρέχεται δυνατότητα δωρεάν συνδρομής και μετά τον πρώτο χρόνο ανάλογα με τον ετήσιο τζίρο της κάρτας, ενώ για τους συγγενείς α΄ και β΄ βαθμού υπάρχει πρόβλεψη για δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και μισή συνδρομή από τον δεύτερο χρόνο και μετά. Για μεταφορά υπολοίπου από οποιαδήποτε άλλη πιστωτική κάρτα προσφέρεται με επιτόκιο 0% για έξι μήνες.

ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: Η Εγνατία Τράπεζα σε συνεργασία με την επιχείρηση e-shop.gr Α.Ε. δημιούργησε την e-shop.gr VISA, μία ακόμη κάρτα επιβράβευσης χρήσης. Με κάθε συναλλαγή με την e-shop.gr VISA, προσφέρονται 6 άτοκες δόσεις ή έκπτωση 2% σε όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στην επιχείρηση e-shop.gr, επιστροφή 1% επί του συνολικού ποσού των αγορών που πραγματοποιούνται σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση, εκτός της e-shop.gr, ειδικές προσφορές για προνομιακές αγορές, αλλά και δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, η e-shop.gr VISA προσφέρει δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από άλλες πιστωτικές κάρτες, με προνομιακό επιτόκιο 0% επί του μεταφερόμενου κεφαλαίου και για 6 μήνες, δωρεάν πρόσθετες κάρτες για πάντα, σε όλα τα ενήλικα μέλη της οικογένειας, άτοκη περίοδο χάριτος έως και 55 ημέρες για όλες τις αγορές και ανάληψη μετρητών ίση με το διαθέσιμο πιστωτικό όριο, με μέγιστο ημερήσιο ποσό 2.000 ευρώ.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Η VISA ELECTRON υπόσχεται αγορές με πολλές άτοκες δόσεις σε συνεργασία με επιλεγμένες επιχειρήσεις που φέρουν το σήμα VISA ELECTRON, μεταφορά υπολοίπου από κάρτες άλλων τραπεζών με άτοκη περίοδο 6 μηνών. Πρόσθετες κάρτες στα μέλη της οικογενείας του κατόχου, ασφαλιστική κάλυψη στα ταξίδια, ευκολίες στις αναλήψεις μετρητών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ολική εξόφληση της οφειλής άτοκα, ή τμηματική εξόφληση, με πληρωμή της ελάχιστης μηνιαίας καταβολής.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: O Antenna και η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησαν μία νέου τύπου κάρτα-σταθμό, η οποία εκτός από τις προσφορές της Visa προσφέρει και δώρα, ευκαιρίες, διαγωνισμούς και ψυχαγωγικά παιχνίδια. Το πιστωτικό είναι στα 9.000 ευρώ, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής του ύψους της μηνιαίας δόσης πέραν της ελάχιστης καταβολής του 2,5%. Προσφέρεται επιστροφή τόκων έως και 30%, δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για πάντα, και στάνταρ δωρεάν συνδρομή για το πρώτο έτος, καθώς και δεύτερη πιστωτική κάρτα με δωρεάν συνδρομή. Επίσης, υπάρχει δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για ταξίδια για τους κατόχους που θα χρησιμοποιήσουν την κάρτα στις κρατήσεις τους.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Άλλη μία ”ομαδική” κάρτα, η PANATHINAIKOS VISA, που εξασφαλίζει αγορές σε περισσότερες από 30.000.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η PANATHINAIKOS VISA προσφέρει δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δωρεάν συνδρομή για πάντα, ανάλογα με τον τζίρο της κάρτας, δωρεάν πρόσθετες κάρτες, ανταγωνιστικό επιτόκιο, ελάχιστη μηνιαία καταβολή μόνο 2% του εκάστοτε υπολοίπου. Ακόμα, η κάρτα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού προσφέρει στους κατόχους δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση για ταξίδια που έχουν πληρωθεί με την κάρτα και δωρεάν ιατρική βοήθεια στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v