Audio / Video

Το green bang που δεν μπορεί να σταματήσει ο Τραμπ

Το green bang που δεν μπορεί να σταματήσει ο Τραμπ

Μια επανάσταση συντελείται στο χώρο της ενέργειας, κόντρα στις βούληση του αμερικανού προέδρου. Γιατί εκτοξεύεται η ζήτηση για τις ΑΠΕ και ποια χώρα βρίσκεται στο τιμόνι. Η πτώση του κόστους και τα νέα δεδομένα για την παγκόσμια αγορά.

Πικρή αναμέτρηση ΗΠΑ-Μεξικού για τη… ζάχαρη

Πικρή αναμέτρηση ΗΠΑ-Μεξικού για τη… ζάχαρη

Ορατός ο κίνδυνος ενός εμπορικού πολέμου αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα των εισαγωγών ζάχαρης από το Μεξικό στις ΗΠΑ. Η κόντρα των δυο πλευρών και οι εκατέρωθεν απειλές.

Spelman: Η ψηφιακή εποχή γεννά ευκαιρίες για τις ΜμΕ

Spelman: Η ψηφιακή εποχή γεννά ευκαιρίες για τις ΜμΕ

Σε τρεις βασικούς άξονες πρέπει να εστιάσουν οι επιχειρήσεις τα επόμενα χρόνια, τονίζει ο επικεφαλής του Future of the Digital Economy and Society Initiative του WEF. Ο ρόλος των εργαζομένων στη νέα εποχή.

Η Βενεζουέλα και η επανάσταση που δεν… τελείωσε

Η Βενεζουέλα και η επανάσταση που δεν… τελείωσε

Ένα οδοιπορικό των Financial Times στη χώρα που κινδυνεύει να μετατραπεί σε «αποτυχημένο κράτος». Το πέρασμα από τον Τσάβες στον Μαδούρο, η μάχη της αντιπολίτευσης και ο στρατός. Η δράση συμμοριών και οι ομάδες «προστασίας».

Μ. Beyrer: Tα data είναι το πετρέλαιο του 21ου αιώνα

Μ. Beyrer: Tα data είναι το πετρέλαιο του 21ου αιώνα

Δυνητικά οφέλη 1,25 τρισ. ευρώ μπορεί να έχει η ευρωπαϊκή βιομηχανία από τον γρήγορο ψηφιακό μετασχηματισμό, δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής της BusinessEurope. Οι διαφορετικές ταχύτητες της Γηραιάς Ηπείρου.

Το πρώτο αεροπλανοφόρο… made in China

Δείγμα της διαρκώς αυξανόμενης δύναμης του Πεκίνου αποτελεί το νέο απόκτημα του ναυτικού της Κίνας. Η προσπάθεια για κυριαρχία στις θάλασσες της Ασίας σε μια κρίσιμη περίοδο για την παγκόσμια ασφάλεια.

Οι 100 ημέρες Τραμπ στο Λευκό Οίκο και η… ετυμηγορία

Το ράλι στα χρηματιστήρια που προκάλεσε η ανάληψη της προεδρίας και οι γκρίζες ζώνες στο μέτωπο της πραγματικής οικονομίας. Οι υποσχέσεις και οι προσδοκίες αγορών, επενδυτών και καταναλωτών.

Οι 2+2 κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις στη Γαλλία

Στις πλέον αμφίρροπες εκλογές της ιστορίας της οδεύει η χώρα με το διακύβευμα να είναι και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Τη μάχη για την Προεδρία θα ακολουθήσει αυτή της εκλογής βουλευτών και του σχηματισμού κυβέρνησης.

Ανεβαίνει η ένταση στην Κορεατική χερσόνησο

Μια αρμάδα των ΗΠΑ σπεύδει στην περιοχή, στρατιωτικές ασκήσεις ανεβάζουν τις εντάσεις ενώ Κίνα και Ιαπωνία παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις. Οι κινήσεις της Βορείου Κορέας και η πυρηνική απειλή.

Η απάντηση της επιστήμης για το… τέλειο πέναλτι

Η θεωρία των παιγνίων δεν έχει εφαρμογή μόνο στην οικονομία και την πολιτική αλλά και στο ποδόσφαιρο. Πώς πρέπει να εκτελείται η εσχάτη των ποινών.

Η Samsung στην αντεπίθεση μέσω του S8

Πρωτοποριακή κίνηση από τον όμιλο Υγεία

Ενεργοποιείται η «ωρολογιακή βόμβα» του Brexit

Ενα κοίτασμα βάζει την Αίγυπτο στον ενεργειακό χάρτη

Η Nintendo και η τελευταία ζαριά στις παιχνιδομηχανές

Πιτσιόρλας: Υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε κράτος και παραγωγικές δυνάμεις

Η Ολλανδία και το επόμενο κρας τεστ με τον λαϊκισμό

Η διαρροή κεφαλαίων στην Κίνα και τα μαθήματα του… Κίτρινου Ποταμού

Οι ουρανοξύστες του City αντιμέτωποι με τη... μοναξιά