Audio / Video

Δισεκατομμυριούχοι στην μάχη του διαστήματος

Δισεκατομμυριούχοι στην μάχη του διαστήματος

Μια νέα τεράστια αγορά εξερευνάται από κροίσους που βλέπουν τεράστιες ευκαιρίες. Ποιος είναι ο ρόλος του κρατικού και του ιδιωτικού τομέα και πότε θα πρέπει να περιμένουμε το πρώτο ταξίδι στον Αρη.

Φουντώνει ο πόλεμος Τραμπ με την επιχειρηματική κοινότητα

Φουντώνει ο πόλεμος Τραμπ με την επιχειρηματική κοινότητα

Η μαζική φυγή των επικεφαλής πολυεθνικών ομίλων από τα οικονομικά συμβούλια του πλανητάρχη και τα χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» του Τραμπ σε όσους του πάνε κόντρα.

Η τηλεματική και το αύριο στην ασφάλιση αυτοκινήτων

Η τηλεματική και το αύριο στην ασφάλιση αυτοκινήτων

Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα δίνουν επιχειρήσεις στη Βρετανία αν ο οδηγός αποδεχτεί την εγκατάσταση ενός «μαύρου κουτιού» που καταγράφει την συμπεριφορά του κάθε οδηγού στο δρόμο.

Ξεχάστε τον πλανήτη που ξέρατε!

Ξεχάστε τον πλανήτη που ξέρατε!

Οι αναδυόμενες οικονομίες σε τροχιά ταχείας σύγκλισης έναντι των αναπτυγμένων. Τα νέα δεδομένα σε παραγωγή, πληθυσμό, εισόδημα, αποταμίευση. Ο ρόλος της τεχνολογίας και τα νέα δεδομένα στην παγκοσμιοποίηση.

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ και οι τρίπλες με τους… κανόνες

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ και οι τρίπλες με τους… κανόνες

Νέα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα δημιουργεί η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών. Η πληρωμή μαμούθ για τον βραζιλιάνο άσο, οι κανόνες της UEFA για τα οικονομικά και πώς μπορούν να γίνουν… λάστιχο.

Οι κίνδυνοι από την απότομη μετάβαση στο ηλεκτρονικό χρήμα

Η εξάπλωση του ηλεκτρονικού χρήματος μας φέρνει αντιμέτωπους με ραγδαίες αλλαγές στο πώς διεκπεραιώνουμε τις καθημερινές μας συναλλαγές. Στο βίντεο των Financial Times, ο Μartin Wolf παρουσιάζει τα ρίσκα από τη μετάβαση αυτή.

H... υπαρξιακή κρίση του Bitcoin

To ψηφιακό νόμισμα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που θα καθορίσει το μέλλον του. Το ράλι άνω του 150% από τις αρχές του έτους, το πρόβλημα με την αύξηση του όγκου συναλλαγών και ο «εμφύλιος» για την επίλυση του.

Ντομπρόβσκις: Ξεκινούν οι προετοιμασίες για επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές

Η άρση του υπερβολικού ελλείμματος, ένα από τα «κλειδιά» για επιστροφή στις αγορές. Υπεραπέδωσε η Ελλάδα σε δημοσιονομικό και μακροοικονομικό επίπεδο. Αιχμές για τη στάση του ΔΝΤ και προσδοκία για γρήγορη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης. Η Κομισιόν δεν πρέπει να ανακατεύεται στην εσωτερική πολιτική.

Βιομηχανία αυτοκινήτων: Η δύσκολη συμβίωση ρομπότ-εργαζομένων

Η ρομποτική απειλεί χιλιάδες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, αλλά παράλληλα δημιουργεί και ευκαιρίες. Ως μεγαλύτερος φόβος για τους εργαζόμενους στην αυτοκινητοβιομηχανία προβάλει η… παγκοσμιοποίηση.

Το green bang που δεν μπορεί να σταματήσει ο Τραμπ

Μια επανάσταση συντελείται στο χώρο της ενέργειας, κόντρα στις βούληση του αμερικανού προέδρου. Γιατί εκτοξεύεται η ζήτηση για τις ΑΠΕ και ποια χώρα βρίσκεται στο τιμόνι. Η πτώση του κόστους και τα νέα δεδομένα για την παγκόσμια αγορά.

Πικρή αναμέτρηση ΗΠΑ-Μεξικού για τη… ζάχαρη

Spelman: Η ψηφιακή εποχή γεννά ευκαιρίες για τις ΜμΕ

Η Βενεζουέλα και η επανάσταση που δεν… τελείωσε

Μ. Beyrer: Tα data είναι το πετρέλαιο του 21ου αιώνα

Το πρώτο αεροπλανοφόρο… made in China

Οι 100 ημέρες Τραμπ στο Λευκό Οίκο και η… ετυμηγορία

Οι 2+2 κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις στη Γαλλία

Ανεβαίνει η ένταση στην Κορεατική χερσόνησο

Η απάντηση της επιστήμης για το… τέλειο πέναλτι

Η Samsung στην αντεπίθεση μέσω του S8