Audio / Video

Πώς η Ιταλία μπορεί να φέρει την… καταστροφή

Πώς η Ιταλία μπορεί να φέρει την… καταστροφή

Τους λόγους για τους οποίους οι Ιταλοί μετατράπηκαν σε ευρωσκεπτικιστές εξηγεί ο M. Wolf. Πώς η νέα κυβέρνηση θα μπορούσε να οδηγηθεί σε ευθεία σύγκρουση και γιατί η ΕΚΤ δεν θα μπορεί να παρέμβει. Ποιο είναι το «καλό» σενάριο.

Γιατί η Ελβετία έλκει τα κρυπτονομίσματα

Γιατί η Ελβετία έλκει τα κρυπτονομίσματα

Το φορολογικό σύστημα, η παιδεία αλλά και η στάση που κράτησαν οι πολιτικοί και οι ρυθμιστικές αρχές έχουν αναδείξει τη χώρα σε σημαντικό κέντρο της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων.

To σχέδιο της Uber για τα ιπτάμενα ταξί

To σχέδιο της Uber για τα ιπτάμενα ταξί

Το 2020 προγραμματίζει η εταιρεία τις πρώτες επιδείξεις ενός πολύ φιλόδοξου σχεδίου, που όμως αναμένεται να προκαλέσει και αντιδράσεις. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του νέου μέσου συγκοινωνίας.

Η τεχνολογία και πώς επηρεάζει την κρίση μας

Η τεχνολογία και πώς επηρεάζει την κρίση μας

Μια απλή αναζήτηση στο Google επηρεάζει με τρόπο που πολλοί δεν φαντάζονται τις αποφάσεις μας, είτε πρόκειται για αγορές, είτε για ψήφους. Η επιρροή των smartphones και η έλευση των «έξυπνων ηχείων».

Τα μυστικά της τελωνειακής ένωσης και το Brexit

Τα μυστικά της τελωνειακής ένωσης και το Brexit

Το κρίσιμο δίλημμα που καλείται να απαντήσει η Μεγάλη Βρετανία στις διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Γιατί είναι σημαντική η τελωνειακή ένωση και ποιες είναι οι παρενέργειες της μη συμμετοχής.

Η πρώτη δημοπρασία έργων τέχνης 1 δισ. δολαρίων

Ολη η συλλογή έργων του David Rockefeller βγαίνει στο σφυρί σε μια διαδικασία που οι ειδικοί ονομάζουν «δημοπρασία του αιώνα». Εξαιρετικά δύσκολο να υπολογιστεί η τελική τιμή που θα πιάσουν τα 1.500 έργα τέχνης που περιλαμβάνει.

Νέα διλήμματα για την παγκόσμια βιομηχανία εμπορευμάτων

Η προσπάθεια απεξάρτησης από τον άνθρακα και το πετρέλαιο δημιουργεί νέα δεδομένα. Τρεις επικεφαλής μεγάλων διεθνών ομίλων εξηγούν την κατάσταση, τα ανερχόμενα εμπορεύματα και τις δυσκολίες στις επενδύσεις.

Οδηγίες προς μάνατζερ γένους… θηλυκού

Ποιο είναι τελικά το κλειδί της επιτυχίας; Τέσσερις γυναίκες που ίδρυσαν τις δικές τους εταιρείες μιλούν για το πώς προσλαμβάνεις, πως απολύεις και για τα συστατικά που πρέπει να έχεις ώστε να «τρέχεις» τη δουλειά σου.

TAGS ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Τα ATMs σε ένα κόσμο χωρίς… μετρητά

Το μοντέλο των hi tech τραπεζικών καταστημάτων, η μείωση του προσωπικού και γιατί οι μηχανές ανάληψης μετρητών έχουν... μέλλον. Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα και το καινούργιο μπουκέτο υπηρεσιών.

Η Μόσχα χτίζει την «ανατολική οδό» για το φυσικό αέριο

Ενας γιγαντιαίων διαστάσεων αγωγός στοχεύει να συνδέσει τα ρωσικά κοιτάσματα με την κινεζική αγορά. Το project ύψους 55 δισ. δολαρίων έρχεται σε μια στιγμή που η Δύση αναζητά τρόπους να μειώσει την εξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο.

Οι κολοσσοί της τεχνολογίας και το παιχνίδι με τα ομόλογα

Τα κρυπτονομίσματα νέος πονοκέφαλος των κεντρικών τραπεζών

Η αναζήτηση εξωγήινης ζωής και το μεγάλο παράδοξο

Ο αγώνας για να κατανοήσουμε την Ανταρκτική

Ο έρωτας των αμερικανών με τα όπλα

Τα μυστικά του «δείκτη φόβου» των αγορών

Χαρίτσης: Θέλουμε να υπερβούμε τα παρωχημένα μοντέλα

Η κρίση της σόγιας απειλή για το τραπέζι μας

Τα ρομπότ μαθαίνουν τώρα πως… να συνεργάζονται

Το 5G και οι εκπλήξεις της αγοράς τηλεπικοινωνιών

v