Audio / Video

«ΟΠΑΠ Forward»: Ό,τι χρειάζεται η μικρομεσαία επιχείρηση για να πάει μπροστά

«ΟΠΑΠ Forward»: Ό,τι χρειάζεται η μικρομεσαία επιχείρηση για να πάει μπροστά

Το πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης του ΟΠΑΠ, που υλοποιείται για δεύτερη χρονιά, θα υποδεχθεί εφέτος 21 επιπλέον νέες εταιρείες. Ιδιαιτέρως αυξημένο είναι το ενδιαφέρον από αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Κορυφώνεται ο πόλεμος κατά του… πλαστικού

Κορυφώνεται ο πόλεμος κατά του… πλαστικού

Μεγάλοι όμιλοι αλλά και επιχειρήσεις ανακοινώνουν φιλόδοξους στόχους για τη μείωση της χρήσης πλαστικού. Η νέα στρατηγική μάρκετινγκ και τα πραγματικά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Ρομπότ σε ρόλο… ντελιβερά στους δρόμους του Λονδίνου

Ρομπότ σε ρόλο… ντελιβερά στους δρόμους του Λονδίνου

Μια νέα τεχνολογία δοκιμάζεται σε 15 χώρες ανά τον κόσμο με τους εμπνευστές της να πιστεύουν ότι ξεκίνησαν μια επιχείρηση που θα αλλάξει πολλά. Ερώτημα, όμως, είναι πώς θα εξελιχθεί η… μάχη του πεζοδρομίου.

Το μεγάλο σταυροδρόμι για την αυτοκινητοβιομηχανία

Το μεγάλο σταυροδρόμι για την αυτοκινητοβιομηχανία

Ερώτημα προς απάντηση αν στο μέλλον η καρδιά της βιομηχανίας θα χτυπά σε πόλεις όπως το Ντιτρόιτ ή στη Σίλικον Βάλεϊ. Οι νέες τεχνολογίες και η δυσκολία να βγουν χρήματα από αυτές. Γιατί στο τέλος θα μείνουν… λίγοι.

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων στη μάχη του 1 εκατ. μιλίων!

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων στη μάχη του 1 εκατ. μιλίων!

Οχήματα με απίστευτη διάρκεια ζωής απαιτεί το πέρασμα στην νέα τεχνολογία αυτοοδηγούμενων οχημάτων. Ποιες λύσεις εξετάζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και ποιες ανησυχίες υπάρχουν για το επιχειρηματικό μοντέλο.

Νέο δόγμα ασφάλειας για την υπερδύναμη

Ρωσία και Κίνα βρίσκονται στο «στόχαστρο» της αμυντικής στρατηγικής των ΗΠΑ που χαράσσεται υπό την Προεδρία Τραμπ. Το κλείσιμο της ψαλίδας στον τομέα της στρατιωτικής ισχύος και οι πονοκέφαλοι μιας εξοπλιστικής κούρσας.

Ζητείται ενεργειακός θησαυρός στους ωκεανούς

Στα φύκια αναζητείται το υποκατάστατο του πετρελαίου μέσω της παρασκευής βιοκαυσίμου. Η τεχνολογία και το πρόβλημα της ακριβής καλλιέργειας. Πώς επιχειρείται η υπέρβαση των εμποδίων.

Η βιομηχανία ξεκινά το ταξίδι για το… διάστημα

Τα οφέλη της παραγωγής εκτός ατμόσφαιρας και τα εμπόδια στα φιλόδοξα σχέδια. Ιατρική και τηλεπικοινωνίες είναι μεταξύ των κλάδων που ποντάρουν πολλά εκτός της… γήινης ατμόσφαιρας.

Ο διάλογος και οι παγίδες στην κορεατική χερσόνησο

Ερώτημα οι πραγματικές προθέσεις του Kim Jong Un στις συζητήσεις που ξεκινούν Βόρεια και Νότια Κορέα, με άξονα τη συμμετοχή στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η στάση του Τραμπ.

Η απειλή του Meltdown για υπολογιστές και smartphones

Το σχεδιαστικό σφάλμα που καθιστά ευάλωτες σχεδόν όλες τις συσκευές σε κλοπές ευαίσθητων δεδομένων, όπως password, και πώς εξετάζεται να αντιμετωπιστεί. Γιατί υπάρχει κίνδυνος και για «άλλου τύπου» επιθέσεις από χάκερ.

Η ηρεμία των αγορών δεν θα κρατήσει για πάντα

Οι προβλέψεις των Financial Times για τη νέα χρονιά

Ευκαιρίες και ρίσκα στις αναδυόμενες αγορές

Χάος και περισσότερη βία έρχεται στη Μέση Ανατολή

Τι φέρνει το νέο έτος σε οικονομία και την πολιτική

Εικόνες και γεγονότα που σημάδεψαν την χρονιά που φεύγει

Η μεγάλη μάχη της… μπαταρίας

Η νέα επανάσταση στη μετακίνηση

Η στροφή της Κίνας στο LNG ανατρέπει τα δεδομένα

Πώς θα γίνετε «χαρισματικός»