Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Audio / Video

Τα μυστικά του ενεργειακού μετασχηματισμού

Τα μυστικά του ενεργειακού μετασχηματισμού

Η έως τώρα διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας δεν αρκεί για να επιτευχθούν οι στόχοι για μείωση των εκπομπών ρύπων. Το εφιαλτικό σενάριο για το 2040 και η φιλοδοξία της «αρνητικής εκπομπής» καυσαερίων.

TAGS ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οι αριθμοί πίσω από το Μουντιάλ

Οι αριθμοί πίσω από το Μουντιάλ

Οι μεγάλοι νικητές από τη διαδικασία των πέναλτι και ποια ομάδα δεν πέρασε ποτέ. Η μικρότερη χώρα που συμμετέχει και ο πρώτος σκόρερ στις διοργανώσεις. Πώς θα επηρεαστεί η οικονομία της Ρωσίας.

Ντομπρόβσκις: Πρέπει να είναι εμπροσθοβαρή τα μέτρα στο χρέος

Ντομπρόβσκις: Πρέπει να είναι εμπροσθοβαρή τα μέτρα στο χρέος

Ολες οι καυτές αποφάσεις για την Ελλάδα παραμένουν ανοικτές, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Μήνυμα για εμπροσθοβαρή μέτρα στο χρέος. Η απαίτηση να τηρηθούν οι στόχοι, η απάντηση στο ερώτημα για τη μείωση των συντάξεων και η παράμετρος «Ιταλία».

Τι σημαίνει για τον κόσμο ένα αδύναμο δολάριο

Τι σημαίνει για τον κόσμο ένα αδύναμο δολάριο

Ποιοι ευνοούνται από την υποτίμηση του πράσινου νομίσματος και ποιοι δυσκολεύονται. Το κρίσιμο ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν οι επενδυτές και ποια είναι η βασική πρόβλεψη για το τέλος της χρονιάς.

Το φαινόμενο Alipay που κατέκτησε την Κίνα

Το φαινόμενο Alipay που κατέκτησε την Κίνα

Ένα application της Alibaba έχει μετατρέψει τους κινέζους σε παγκόσμιους πρωταθλητές σε ηλεκτρονικές πληρωμές. Το μοντέλο λειτουργίας και γιατί «δυσκολεύεται» να επεκταθεί πέραν της κινεζικής ενδοχώρας.

Ενας αστακός μπορεί να φέρει επανάσταση στα… ρομπότ

Επιστημονικές έρευνες επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ματιών προκειμένου να αξιοποιηθούν στην ρομποτική και να βελτιώσουν την τεχνολογία.

Τα μεγάλα ερωτήματα της βιομηχανίας πολυτελείας

Η στόχευση στην αειφορία και οι βασικές στρατηγικές των μεγάλων οίκων για να πετύχουν ανάπτυξη. Πόσο αποδίδει η στόχευση σε συγκεκριμένα κοινά και γιατί λέει «όχι» στο Brexit.

Πώς η Ιταλία μπορεί να φέρει την… καταστροφή

Τους λόγους για τους οποίους οι Ιταλοί μετατράπηκαν σε ευρωσκεπτικιστές εξηγεί ο M. Wolf. Πώς η νέα κυβέρνηση θα μπορούσε να οδηγηθεί σε ευθεία σύγκρουση και γιατί η ΕΚΤ δεν θα μπορεί να παρέμβει. Ποιο είναι το «καλό» σενάριο.

Γιατί η Ελβετία έλκει τα κρυπτονομίσματα

Το φορολογικό σύστημα, η παιδεία αλλά και η στάση που κράτησαν οι πολιτικοί και οι ρυθμιστικές αρχές έχουν αναδείξει τη χώρα σε σημαντικό κέντρο της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων.

To σχέδιο της Uber για τα ιπτάμενα ταξί

Το 2020 προγραμματίζει η εταιρεία τις πρώτες επιδείξεις ενός πολύ φιλόδοξου σχεδίου, που όμως αναμένεται να προκαλέσει και αντιδράσεις. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του νέου μέσου συγκοινωνίας.

Η τεχνολογία και πώς επηρεάζει την κρίση μας

Τα μυστικά της τελωνειακής ένωσης και το Brexit

Η πρώτη δημοπρασία έργων τέχνης 1 δισ. δολαρίων

Νέα διλήμματα για την παγκόσμια βιομηχανία εμπορευμάτων

Οδηγίες προς μάνατζερ γένους… θηλυκού

Τα ATMs σε ένα κόσμο χωρίς… μετρητά

Η Μόσχα χτίζει την «ανατολική οδό» για το φυσικό αέριο

Οι κολοσσοί της τεχνολογίας και το παιχνίδι με τα ομόλογα

Τα κρυπτονομίσματα νέος πονοκέφαλος των κεντρικών τραπεζών

Η αναζήτηση εξωγήινης ζωής και το μεγάλο παράδοξο

v