Audio / Video

Οδηγίες προς μάνατζερ γένους… θηλυκού

Οδηγίες προς μάνατζερ γένους… θηλυκού

Ποιο είναι τελικά το κλειδί της επιτυχίας; Τέσσερις γυναίκες που ίδρυσαν τις δικές τους εταιρείες μιλούν για το πώς προσλαμβάνεις, πως απολύεις και για τα συστατικά που πρέπει να έχεις ώστε να «τρέχεις» τη δουλειά σου.

TAGS ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Τα ATMs σε ένα κόσμο χωρίς… μετρητά

Τα ATMs σε ένα κόσμο χωρίς… μετρητά

Το μοντέλο των hi tech τραπεζικών καταστημάτων, η μείωση του προσωπικού και γιατί οι μηχανές ανάληψης μετρητών έχουν... μέλλον. Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα και το καινούργιο μπουκέτο υπηρεσιών.

Η Μόσχα χτίζει την «ανατολική οδό» για το φυσικό αέριο

Η Μόσχα χτίζει την «ανατολική οδό» για το φυσικό αέριο

Ενας γιγαντιαίων διαστάσεων αγωγός στοχεύει να συνδέσει τα ρωσικά κοιτάσματα με την κινεζική αγορά. Το project ύψους 55 δισ. δολαρίων έρχεται σε μια στιγμή που η Δύση αναζητά τρόπους να μειώσει την εξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο.

Οι κολοσσοί της τεχνολογίας και το παιχνίδι με τα ομόλογα

Οι κολοσσοί της τεχνολογίας και το παιχνίδι με τα ομόλογα

Σε φορολογικούς παραδείσους «παρκάρουν» τεράστια ποσά οι κολοσσοί της Silicon Valley. Πώς κινούνται στις αγορές ομολόγων και γιατί αυξάνει η πίεση ώστε να υπάρξουν περισσότεροι ρυθμιστικοί κανόνες.

Τα κρυπτονομίσματα νέος πονοκέφαλος των κεντρικών τραπεζών

Τα κρυπτονομίσματα νέος πονοκέφαλος των κεντρικών τραπεζών

Κεντρικοί τραπεζίτες που χειρίστηκαν την μεγάλη κρίση δίνουν τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις. Γιατί προβληματίζουν τα κρυπτονομίσματα και ποιες είναι οι εναλλακτικές επιλογές.

Η αναζήτηση εξωγήινης ζωής και το μεγάλο παράδοξο

Μετά από σχεδόν 70 χρόνια αναζητήσεων, τίποτα δεν έχει βρεθεί και το ερώτημα «πού είναι όλοι;» παραμένει αναπάντητο. Οι επιστήμονες όμως δεν το έχουν βάλει κάτω και ξεκινούν νέα προγράμματα αναζήτησης.

Ο αγώνας για να κατανοήσουμε την Ανταρκτική

Μια περιοχή που καταγράφεται τριπλάσια αύξηση θερμοκρασίας απ’ ότι στην υπόλοιπη Γη προσπαθούν να ερευνήσουν οι επιστήμονες. Το ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον και πώς η κλιματική αλλαγή αποτελεί απειλή για το σύνολο του πλανήτη.

Ο έρωτας των αμερικανών με τα όπλα

Σχεδόν τα μισά από τα όπλα που κατέχουν πολίτες ανά τον κόσμο βρίσκονται στις ΗΠΑ. Eκατομμύρια δολάρια ξοδεύονται για να μην υπάρχουν περιορισμοί στις πωλήσεις. Εν τω μεταξύ καταγράφεται σχεδόν κάθε ημέρα και μια μαζική επίθεση.

Τα μυστικά του «δείκτη φόβου» των αγορών

Η σημασία της σύνδεσης απόδοσης-ρίσκου και γιατί είναι κρίσιμη η μεταβλητότητα. Πώς δημιουργήθηκε ο δείκτης Vix από το χρηματιστήριο του Σικάγο και γιατί έχει αποκτήσει σημαντικό ρόλο για τις επενδυτικές αποφάσεις.

Χαρίτσης: Θέλουμε να υπερβούμε τα παρωχημένα μοντέλα

Βασική πρόκληση είναι το σχέδιο της επόμενης ημέρας, τονίζει ο αναπληρωτής υπ. Οικονομίας. Η κατάρτιση του Αναπτυξιακού Σχεδίου που θα παρουσιαστεί στο Eurogroup του Απριλίου. Θα διευρυνθεί το πλαίσιο υπαγωγής σε καθεστώς fast track για στρατηγικές επενδύσεις.

Η κρίση της σόγιας απειλή για το τραπέζι μας

Τα ρομπότ μαθαίνουν τώρα πως… να συνεργάζονται

Το 5G και οι εκπλήξεις της αγοράς τηλεπικοινωνιών

O Γ. Δραγασάκης ανοίγει τα χαρτιά του για οικονομία-τράπεζες

Τι… ιδιαίτερο έχουν οι τράπεζες της Λετονίας

Πώς η αλυσίδα KFC ξέμεινε από… κοτόπουλα

Το «έξυπνο χάπι» που φέρνει νέα δεδομένα στην υγεία

Ο πλανήτης βρίσκεται σε 24ωρη παρακολούθηση!

Ο εγκαταλειμμένος ιταλικός Νότος οδεύει προς τις κάλπες

Τα ρομπότ ανοίγουν νέα όρια στην εκπαίδευση