Audio / Video

Νέοι επιχειρηματίες δείχνουν τον δρόμο για ένα πράσινο μέλλον

Νέοι επιχειρηματίες δείχνουν τον δρόμο για ένα πράσινο μέλλον

Σημαντικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες αναδεικνύονται με άξονα την προστασία του περιβάλλοντος, τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής και τη βοήθεια των πολιτών. Το μήνυμα του Γιάννη Καντόνια της Cosmos Aluminium.

Πώς το σκληρό Brexit πλήττει την αυτοκινητοβιομηχανία

Πώς το σκληρό Brexit πλήττει την αυτοκινητοβιομηχανία

Κίνδυνο κατάρρευσης στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας αντιμετωπίζουν οι εργοστασιακές μονάδες. Το εναλλακτικό μοντέλο που εισηγούνται οι οπαδοί του Brexit και οι δυσκολίες εφαρμογής.

Το πραγματικό πρόβλημα της συμφωνίας CDU-CSU

Το πραγματικό πρόβλημα της συμφωνίας CDU-CSU

Ενα επικίνδυνο ντόμινο μπορεί να αποτελέσει την αρχή του τέλους στην ελεύθερη μετακίνηση εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της ζώνης Σένγκεν. Η συναίνεση Μέρκελ σε αυτό η ίδια είχε χαρακτηρίσει «παράνομο».

Η νέου τύπου εξόρυξη στο μακρινό Καλίνινγκραντ

Η νέου τύπου εξόρυξη στο μακρινό Καλίνινγκραντ

Τη διαδρομή από το κεχριμπάρι στα… κρυπτονομίσματα αποφάσισε να καλύψει η απομονωμένη περιοχή της Ρωσίας σε μια προσπάθεια να τονώσει τις επενδύσεις. Η παραγωγή bitcoin και τα οφέλη.

Γιατί η πτώση του γουάν έχει σημασία

Γιατί η πτώση του γουάν έχει σημασία

Η ξαφνική υποχώρηση του κινεζικού νομίσματος έχει προκαλέσει συναγερμό στις τάξεις των επενδυτών. O φόβος φυγής κεφαλαίων και το μεγάλο ερώτημα.

Τι πραγματικά συμβαίνει με τις τιμές του πετρελαίου

Γιατί η αύξηση της παραγωγής κατά ένα εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα δεν στέκεται ικανή να μειώσει την τιμή. Τα προβλήματα σε κρίσιμες χώρες παραγωγούς, ο ρόλος της Σαουδικής Αραβίας και ο… δάχτυλος του Ντ. Τραμπ.

TAGS ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τα μυστικά του ενεργειακού μετασχηματισμού

Η έως τώρα διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας δεν αρκεί για να επιτευχθούν οι στόχοι για μείωση των εκπομπών ρύπων. Το εφιαλτικό σενάριο για το 2040 και η φιλοδοξία της «αρνητικής εκπομπής» καυσαερίων.

TAGS ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οι αριθμοί πίσω από το Μουντιάλ

Οι μεγάλοι νικητές από τη διαδικασία των πέναλτι και ποια ομάδα δεν πέρασε ποτέ. Η μικρότερη χώρα που συμμετέχει και ο πρώτος σκόρερ στις διοργανώσεις. Πώς θα επηρεαστεί η οικονομία της Ρωσίας.

Ντομπρόβσκις: Πρέπει να είναι εμπροσθοβαρή τα μέτρα στο χρέος

Ολες οι καυτές αποφάσεις για την Ελλάδα παραμένουν ανοικτές, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Μήνυμα για εμπροσθοβαρή μέτρα στο χρέος. Η απαίτηση να τηρηθούν οι στόχοι, η απάντηση στο ερώτημα για τη μείωση των συντάξεων και η παράμετρος «Ιταλία».

Τι σημαίνει για τον κόσμο ένα αδύναμο δολάριο

Ποιοι ευνοούνται από την υποτίμηση του πράσινου νομίσματος και ποιοι δυσκολεύονται. Το κρίσιμο ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν οι επενδυτές και ποια είναι η βασική πρόβλεψη για το τέλος της χρονιάς.

Το φαινόμενο Alipay που κατέκτησε την Κίνα

Ενας αστακός μπορεί να φέρει επανάσταση στα… ρομπότ

Τα μεγάλα ερωτήματα της βιομηχανίας πολυτελείας

Πώς η Ιταλία μπορεί να φέρει την… καταστροφή

Γιατί η Ελβετία έλκει τα κρυπτονομίσματα

To σχέδιο της Uber για τα ιπτάμενα ταξί

Η τεχνολογία και πώς επηρεάζει την κρίση μας

Τα μυστικά της τελωνειακής ένωσης και το Brexit

Η πρώτη δημοπρασία έργων τέχνης 1 δισ. δολαρίων

Νέα διλήμματα για την παγκόσμια βιομηχανία εμπορευμάτων