ΧΑ: Το τηλεφώνημα έφερε την… ανατροπή

Συνεδρίαση για γερά νεύρα με κλείσιμο κοντά στα υψηλά ημέρας και με «καύσιμο» τα νέα από τις Βρυξέλλες. Επιφυλακτικοί εμφανίζονται παράγοντες της αγοράς παρά το «come back» του τραπεζικού κλάδου. Κέρδη άνω του 9% για Alpha, Eurobank. Πώς διαμορφώνεται η τεχνική εικόνα.

Μόλις χθες ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε να υποχωρεί μέχρι τις 787,36 μονάδες (-4,68%), για να "διασωθεί" από τις τελικές δημοπρασίες και να κλείσει στις 794,23 μονάδες με ημερήσιες απώλειες 3,85%. Αντίθετα ο Τραπεζικός δείκτης "αφέθηκε στην τύχη του" και έκλεισε πολύ κοντά στα χαμηλά ημέρας με ημερήσιες απώλειες 9,65%.

Σήμερα η συνεδρίαση ξεκίνησε με "πτωτική ουρά", με αποτέλεσμα ο Γενικός Δείκτης να υποχωρήσει μέχρι τις 780,13 μονάδες (-1,78%) και ο κλαδικός δείκτης των Τραπεζών μέχρι τις 572,91 μονάδες (-3,33%).

Στην αρχή της συνεδρίασης ο τίτλος της Alpha Bank βρέθηκε να υποχωρεί μέχρι τα 0,2810 ευρώ (-4,10%), της Εθνικής μέχρι τα 1,07 ευρώ (-2,73%), της Eurobank μέχρι τα 0,119 ευρώ (-3,25%) και της Πειραιώς μέχρι τα 0,3480 ευρώ (-5,69%).

Υπό τον φόβο της καθοδικής διάσπασης των 780 μονάδων, κάτι που πιθανόν και να ενεργοποιούσε μεγαλύτερο κύμα πωλήσεων, σημειώθηκε μερική κινητοποίηση αγοραστών στον Τραπεζικό κλάδο, ενώ την ίδια ώρα "βαρίδι" για τους βασικούς δείκτες του Χ.Α. ήταν ο τίτλος της ΕΕΕ, ο οποίος κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο, υποχωρώντας έως και 4,68%.

Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η πρώτη ανοδική αντίδραση της Αγοράς ήλθε σαν αποτέλεσμα της είδησης ότι σήμερα πληρώθηκε η δόση στο ΔΝΤ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η Ελλάδα κατέβαλε την πληρωμή τόκων προς το ΔΝΤ, ύψους 200 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι την Τρίτη, 12 Μαϊου, πρέπει να καταβληθεί στο ΔΝΤ ποσό ύψους 750 εκατ. Ακολουθεί δόση ύψους 298 εκατ. στις 5 Ιουνίου και ακόμη μία δόση ύψους 336 εκατ. στις 12 Ιουνίου.

Το συμπέρασμα στο οποίο οδηγήθηκαν οι αρχικοί αγοραστές ήταν πως αν η Ελληνική Πλευρά είχε επιλέξει τη ρήξη (κάτι για το οποίο είχαν αναφερθεί αρκετά Κυβερνητικά Στελέχη) θα απέφευγε να πληρώσει αφού θα είχε επιλέξει το πιστωτικό γεγονός. Αντίθετα η πληρωμή των τόκων δίνει την εντύπωση πως η Ελληνική Κυβέρνηση ελπίζει ακόμα σε μια συμφωνία.

Η άποψη αυτή μπορεί να έδωσε την πρώτη "ανάδυση" από τα χαμηλά ημέρας, όμως είναι απόλυτα επισφαλής, καθώς η είδηση για πληρωμή των τόκων στο ΔΝΤ ήταν γνωστή πολύ πριν ξεκινήσει η σημερινή συνεδρίαση και η οποία ξεκίνησε στο "βαθύ κόκκινο".

Επόμενη ανοδική κίνηση σημειώθηκε όταν "είδαν το φως της δημοσιότητας" εκτιμήσεις από Κοινοτικές Πηγές σύμφωνα με τις οποίες "συνεχίζονται σήμερα και πιθανότατα και τις επόμενες δύο ημέρες οι διαπραγματεύσεις σε επίπεδο Brussels Group στις Βρυξέλλες, με στόχο την επίτευξη περαιτέρω προόδου ως το Eurogroup της 11ης Μαΐου. Οι ίδιες Πηγές ανέφεραν ότι υπάρχει συμφωνία στο θέμα του ΦΠΑ, στον Ενεργειακό Τομέα και στις Ιδιωτικοποιήσεις, ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και το θέμα της χρηματοοικονομικής σταθερότητας. Πρόσθεσαν ότι οι διαφορές παραμένουν στο θέμα του Ασφαλιστικού, της Αγοράς Εργασίας και του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Ο Δείκτης, ο οποίος μετά τις 14.30 κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, αναρριχήθηκε μέχρι τις παρυφές των 814 μονάδων, για να υποχωρήσει απότομα μετά την δήλωση Ντάισελμπλουμ σύμφωνα με την οποία "πολλά θέματα μένει να επιλυθούν μεταξύ της Ελλάδας και των Δανειστών της και πλέον είναι απίθανη μια συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας".

Την αμηχανία στην πλευρά των traders έδιωξε η δήλωση Σόιμπλε "πως πρέπει να συνεχιστεί η παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα, αλλά η βοήθεια αυτή πρέπει να έχει αντίκρισμα", με αποτέλεσμα ο Δείκτης να "δει" νεότερα υψηλά. Σύμφωνα με το Reuters, ο ίδιος τόνισε ότι "είναι λάθος να κατηγορούμε την Τρόικα, την Ευρώπη και την Γερμανία για τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ελλάδας".

Από την άλλη, κοινή ανακοίνωση εξέδωσε η Κομισιόν και η Ελληνική Κυβέρνηση μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Πρόεδρος Ζ. Κ. Γιουνκέρ και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη σημασία των μεταρρυθμίσεων για εκσυγχρονισμό του Συνταξιοδοτικού Συστήματος. Επίσης, συζήτησαν την ανάγκη οι μισθολογικές εξελίξεις και οι θεσμοί της Αγοράς Εργασίας να διαδραματίσουν ένα υποστηρικτικό ρόλο στη δημιουργία θέσεων Εργασίας, στην ανταγωνιστικότητα και την κοινωνική συνοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα υψηλά ημέρας, ο Γενικός Δείκτης αναρριχήθηκε μέχρι τις 817,31 μονάδες (+2,91%), η μετοχή της Alpha Bank μέχρι τα 0,3250 ευρώ (+10,92%), της Εθνικής μέχρι τα 1,23 ευρώ (+11,82%), της Eurobank μέχρι τα 0,1410 ευρώ (+14,63%) και της Πειραιώς μέχρι τα 0,4190 ευρώ (+13,55%).

Σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν "σηκώσει τα χέρια ψηλά", η επόμενη κίνηση της Αγοράς θα εξαρτηθεί από την σημερινή απόφαση της ΕΚΤ, όσον αφορά τον ELA, το discount στα collateral των Ελληνικών Τραπεζών και το όριο στα έντοκα γραμμάτια.

Εν τω μεταξύ, το ποσό του 1,138 δισ. ευρώ άντλησε το Ελληνικό Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 2,97% (αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία).

Παρά το εντυπωσιακό "come back" του Τραπεζικού κλάδου, οι περισσότεροι των εγχώριων παραγόντων της Αγοράς συνεχίζουν να δηλώνουν επιφυλακτικοί, επισημαίνοντας πως αν δεν υπάρξει περίπτωση συμφωνίας μέχρι τις 11 Μαϊου, οι τρέχουσες τιμές μπορεί να αποδειχθούν έως και "απαιτητικές".

Σε αυτό το τελευταίο δείχνουν να συμφωνούν και οι εμπλεκόμενοι στην Αγορά ομολόγων, καθώς δεν φάνηκαν να συμμετέχουν στην "αισιοδοξία" του Χ.Α. και η μικρή, περαιτέρω, επιστροφή των πωλητών, αύξησε ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις των Ελληνικών Κρατικών τίτλων: 10ετες (10,79%, 5ετες (14,96%) και 3ετες (20,6%).

Όμως οι "συγκινήσεις" της σημερινής συνεδρίασης δεν τελείωσαν με την καταγραφή των ημερήσιων υψηλών, τουλάχιστον όσον αφορά τον Τραπεζικό κλάδο, καθώς τον τελευταίο λόγο τον είχαν οι δημοπρασίες και οι πωλητές.

Έτσι και ενώ στις 17.00 ο Τραπεζικός δείκτης βρισκόταν στα υψηλά ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 660,6 μονάδες (+11,46%), το "κουδούνι της λήξης" τον βρήκε στις 646,74 μονάδες με κέρδη 9,12% (βλ. διάγραμμα). Εννοείται ότι μικρή "ψυχρολουσία" δέχτηκαν και οι επιμέρους Δεικτοβαρείς Τραπεζικοί τίτλοι. Η μετοχή της Alpha Bank, ενώ στις 17.00 βρισκόταν στα 0,3240 ευρώ (+10,58%), έκλεισε στα 0,3170 (+8,19%), της Εθνικής από τα 1,21 ευρώ, +10% (τιμή στις 17.00) βρέθηκε να κλείνει στα 1,18 (+7,27%), της Eurobank από τα 0,1410 (+14,63%) ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στα 0,1390 ευρώ (+13,02%) και της Πειραιώς από τα 0,4130 ευρώ (+11,92%) που έγραφε στις 17.00. "γλίστρησε" στα 0,4040 ευρώ (+9,94%).

Το ημερήσιο διάγραμμα του τραπεζικού δείκτη

Συμπερασματικά και η σημερινή συνεδρίαση ήλθε να προσθέσει πόντους σε όσους υποστηρίζουν ότι η τάση στο Χ.Α. είναι απόλυτα "κατευθυνόμενη" και λίγες εντολές σε Δεικτοβαρείς τίτλους μπορούν να αλλάξουν, εύκολα, την γενικότερη εικόνα, ακόμα και κόντρα στην τρέχουσα ειδησεογραφία.

Εννοείται ότι με την μεταβλητότητα να "χτυπάει κόκκινο", κάθε σκέψη για "σοβαρές" τοποθετήσεις από τα θεωρούμενα συντηρητικά χαρτοφυλάκια, είναι τουλάχιστον "απαγορευμένη".

Τεχνικά και όσον αφορά τα ημερήσια διαγράμματα που έδωσαν οι τελευταίες δύο συνεδριάσεις και αφορούν μόνο τους ριψοκίνδυνους traders, όσο ο Γενικός Δείκτης δεν υποχωρεί χαμηλότερα των 780 - 774 μονάδων και ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης χαμηλότερα των 231 μονάδων, δεν έχουν λόγο ανησυχίας όσοι διατηρούν θέσεις "long".

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

"Επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση στην οποία είχαμε αναφερθεί την προηγούμενη φορά, πως εξαιτίας συγκεκριμένων οικονομικών και πολιτικών εκκρεμοτήτων στην Ευρωζώνη, με πρώτη και σημαντικότερη τις κρίσιμες εκλογές της Μεγάλης Βρετανίας, το Eurogroup της 24ης Απριλίου δεν θα μπορούσε να έχει - και πράγματι δεν είχε – κάποια πολύ αρνητική εξέλιξη τη δεδομένη στιγμή" αναφέρει ο Ανδρέας Κόρδας.

Έτσι το κλίμα πανικού, προ Eurogroup, που είχε καλλιεργηθεί τόσο από τα Ελληνικά όσο και από τα ξένα ΜΜΕ, ορμώμενο από διάφορες δηλώσεις διεθνών Αξιωματούχων και αναλυτών, οδήγησε σε σημαντική πτώση και ευκαιρίες το Χ.Α., και η εξομάλυνση που ακολούθησε με τη σειρά της σε σημαντικότατες επιδόσεις, με πρωταγωνιστή τον Τραπεζικό κλάδο που είχε υποστεί και την μεγαλύτερη καθίζηση.

Στη συγκεκριμένη στιγμή και σε τεχνικό επίπεδο, στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, έχουν δημιουργηθεί κάποιες πρώτες πολύ καλές προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο στη συνέχεια και είδαμε την αντίδραση να σταματά ακριβώς και με απόλυτη ακρίβεια στο 825 του Γ.Δ., που είχαμε επίσης αναφέρει ως πολύ σημαντικό σημείο, που καθορίζει την βραχυπρόθεσμη πτωτική τάση.

Ευελπιστούμε πως με ένα καλό αποτέλεσμα από τις διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης, αυτό θα καταφέρει να διασπαστεί ανοδικά και πως ο Γ.Δ. θα αντιμετωπίσει σύντομα το 886 που είναι ο επόμενος στόχος και πολύ σημαντική μεσοπρόθεσμη αντίσταση.

Όπως και να έχει, η τρέχουσα ανοδική φάση, για να διατηρήσει τη δυναμική της δε θα πρέπει να διασπάσει πτωτικά το 745 και μετά και τη σημερινή ανοδική αντίδραση θεωρούμε πως οι πιθανότητες αυτή τη φορά είναι πολύ καλές, καθώς οι μετοχές είναι σε ιδιαίτερα χαμηλή αποτίμηση και μπορούν να θεωρηθούν "επενδυτική ευκαιρία", εάν και εφόσον φυσικά η κατάσταση στην Οικονομία επιτέλους σταθεροποιηθεί.

Στο εξωτερικό και στον απόηχο του “sell in May and go away” είχαμε μια σημαντική πρώτη εμφάνιση πωλητών, όχι τόσο στον δείκτη μεγάλης κεφαλαιοποίησης S&P 500, η πορεία του οποίου απλά ανακόπηκε και βρίσκεται μόλις 1,5% χαμηλότερα από τα απόλυτα ιστορικά υψηλά του, αλλά κυρίως σε μετοχές χαμηλής κεφαλαιοποίησης, που οδήγησε τον NASDAQ να διαπραγματεύεται περίπου 4% χαμηλότερα και πολλές μετοχές του να έχουν διπλάσια υποχώρηση.

Ακόμα εμφανέστερα στον Γερμανικό δείκτη DAX o οποίος έχασε 9% τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Τα Εμπορεύματα, με επίκεντρο τα Μέταλλα και τα Αγροτικά Προϊόντα, βρίσκονται σε χαμηλά 5ετίας και δείχνουν πως θα έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον για το υπόλοιπο της χρονιάς, καθώς πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν άλλη μία - ή και καμία - μεγάλη υποχώρηση, πριν αρχίσουν ίσως να δημιουργούν ξανά μεσομακροπρόθεσμους σχηματισμούς ανοδικού momentum (δηλαδή υψηλότερα χαμηλά – υψηλότερα υψηλά). Ως εκ τούτου, έχουμε το ενδιαφέρον μας στραμμένο σε αυτά τα προϊόντα, καθημερινά, τονίζει ο υπεύθυνος ξένων Αγορών της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ και αναλυτής του "GreekTrader".

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Σε "κόκκινο φόντο" συνέχισαν να κινούνται οι μεγάλες Ασιατικές Αγορές με τις μεγαλύτερες πιέσεις για τους δείκτες Sensex 30 (-2,63%) και ASX 200 (-2,51%). Κλειστό και σήμερα το Χρηματιστήριο στο Τόκιο, λόγω εθνικής εορτής.
Μικτά τα πρόσημα στην Ευρώπη, με πτωτικές διαθέσεις ξεκίνησε η συνεδρίαση στο NYSE.

Σημαντικά κέρδη για ευρώ και πετρέλαιο (σε νέα υψηλά έτους, λόγω νέας υποχώρησης του δολαρίου, αλλά και των ανησυχιών μετά το κλείσιμο του Λιμανιού της Zueitina από διαδηλωτές στην Λιβύη), μικρές πιέσεις στον χρυσό.

Μεταφερόμενοι στις ΗΠΑ, ο Ιδιωτικός Τομέας δημιούργησε 169.000 θέσεις εργασίας τον Απρίλιο, σύμφωνα με στοιχεία τoυ ADP που δημοσιεύτηκαν την Τετάρτη. Οι αναλυτές του Reuters προέβλεπαν ότι η έκθεση του ADP θα δείξει αύξηση των νέων θέσεων εργασίας στις 200.000.

Η παραγωγικότητα στις ΗΠΑ έπεσε το πρώτο τρίμηνο κατά 1,9% σε ετήσια βάση, μετά από πτώση 2,1% το προηγούμενο τρίμηνο. Ήταν η πρώτη πτώση για δύο συνεχόμενα τρίμηνα από το 2006. Εν τω μεταξύ, το μοναδιαίο κόστος εργασίας πραγματοποίησε άλμα 5%, καταγράφοντας την μεγαλύτερη άνοδο τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Η επικεφαλής της Fed, Janet Yellen προειδοποίησε για τους κινδύνους στις Αγορές μετοχών και ομολόγων σε ένα περιβάλλον χαμηλών επιτοκίων. Σε μια συνομιλία με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Christine Lagarde, σε συνέδριο στην Ουάσιγκτον η κ. Yellen υποστήριξε πως "οι αποτιμήσεις των μετοχών είναι σε γενικές γραμμές σχετικά υψηλές". Πρόσθεσε ωστόσο πως οι συνολικοί κίνδυνοι για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα είναι περιορισμένοι.

Επιστροφή στο ΧΑ

Επιστρέφοντας στα δικά μας, η νέα "μπαλταδιά" για τον Τραπεζικό κλάδο ήλθε από την UBS. Ο οίκος διατηρεί "προσεκτική" στάση απέναντι στον κλάδο, αν και υπογραμμίζει ότι θα υπάρξει βραχυπρόθεσμο ράλι ανακούφισης για τους τίτλους εάν υπάρξει συμφωνία με τους Εταίρους.

Από εκεί και πέρα και όπως προαναφέρθηκε, ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μεταξύ 780,13 (-1,78%) και 817,31 (+2,91%) μονάδων. Στις 17.00 βρέθηκε στις 817,16 (+2,89%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών έκλεισε στις 816,94 μονάδες με κέρδη 2,86%.

Ο τζίρος, ο χαμηλότερος των τελευταίων τεσσάρων συνεδριάσεων, υποχώρησε στα 83,2 εκατ. από τα οποία τα 3,2 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΟΤΕ, ΙΝΛΟΤ, ΑΡΑΙΓ, ΑΛΦΑ).

Από τις μετοχές του FTSE25, μόνο ο τίτλος της ΕΕΕ δεν ήλθε σε επαφή με το θετικό πρόσημο. Αντίθετα, δεν "κοκκίνισε", καθ΄ όλη την διάρκεια της συνεδρίασης, η μετοχή της Μέτκα.

Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι Grivalia, Motor Oil, Folli Follie Group, ΔΕΗ, Ελ. Πετρέλαια, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και Τιτάν.

Ικανοποιητική η τελική εικόνα με 83 ανοδικές μετοχές, έναντι 33 πτωτικών, ενώ για 20 τίτλους τα ημερήσια κέρδη ξεπέρασαν το 7%.

Χαμηλότερα του 25αρη, ξεχώρισαν, μεταξύ άλλων και οι Fourlis (+11,72%), Κέκροψ (+17,54%), Αττικής (+6,38%), Χαλκόρ (+6,23%) και Frigoglass (+5,92%). Με "ανοιχτές" εντολές αγορών και λίγες συναλλαγές, συμπλήρωσαν τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις ο Βαρβαρέσος και τέσσερις συνεχόμενες ο Μπουτάρης.

---ΧΠΑ

Συνεδρίαση υψηλής μεταβλητότητας και στην Αγορά Παραγώγων, που ξεκίνησε με αξιοπρόσεκτες πιέσεις και ολοκληρώθηκε με σημαντικά κέρδη και κοντά στα υψηλά ημέρας.

Σημαντική η αύξηση των συναλλαγών στο συμβόλαιο του δείκτη και μικρότερη στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (97.643 συμβόλαια).

Μειώθηκαν οι ανοιχτές θέσεις, για τον πρώτο μήνα, στα 48.758 συμβόλαια.

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 8.981, 7.497 για τον Μάιο, 1.484 για τον Ιούνιο και 0 για τον Ιούλιο - τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα, 246,75) κινήθηκε μεταξύ 233 και 247,25 μονάδων και γύρισε σε υπερτίμηση 0,85%.

Αυξήθηκε ο αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων (200.000 Alpha Bank, 30.000 Εθνική, 40.000 ΟΤΕ, 10.000 Πειραιώς), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε ΔΕΗ (1.239), Alpha Bank (17.122), Εθνική (19.878), Πειραιώς (30.733), Eurobank (25.149), ΟΠΑΠ (428), ΟΤΕ (726), MIG (275), ΓΕΚ (294), Μυτιληναίο (262), Ελλάκτωρα (192), Viohalco (142), ΕΧΑΕ (118), Jumbo (127), ΕΥΔΑΠ (111), Ελ. Πετρέλαια (175), Σιδενόρ (140).

Να σημειωθεί ότι τα αναγραφόμενα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών αφορούν όλους τους μήνες, ενώ ο πίνακας στο τέλος του σχολίου αναφέρεται μόνο στα συμβόλαια επί μετοχών του πρώτου μήνα.

Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του δείκτη FTSE/ASE Large Cap αυξήθηκε στο 63%, ενώ ο όγκος συναλλαγών ήταν στα 525 δικαιώματα (463 calls και 62 puts).
Ας σημειωθούν τα 100 δικαιώματα αγοράς για την Εθνική, λήξεως Ιουνίου, με τιμή εξάσκησης τα 1,20 ευρώ.

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC καθώς το Χ.Α., πλέον, στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Alpha Bank (64.694.845 τεμ.), Eurobank (29.382.645 τεμ.), Πειραιώς (25.168.246 τεμ.), Εθνική (8.477.174 τεμ.), Folli Follie Group (1.152.460 τεμ.), ΔΕΗ (1.190.733 τεμ.).

Πηγή: Alpha Finance

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v